SİYASET

Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: Milletimiz Kriz Ve Kaosa İzin Vermeyecek

 
 540
Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı:Milletimiz Kriz Ve Kaosa İzin Vermeyecek - AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam etti.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam etti.

Kırcalı ziyaretler sırasında esnafların görüşlerini dinledi. Kırcalı`nın esnaf ziyaretleri sırasında AK parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve partililerde bulundu. Esnaflar AK partinin Bafralı adayı Avukat Orhan Kırcalı`ya yakın ilgi gösterdi. Kırcalı, "Bu yakın ilgi ve destekten çok memnun oldum. Bafra`nın içinden çıkmış bir aday olarak bana sahip çıkmalarından büyük mutluluk duyuyorum. Bu destek bana daha çok sorumluluk yüklüyor." dedi.

AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı ziyaretler sırasında şunları söyledi: 47 yıldır Bafra`da yaşıyor ve halkımızın içindeyim. Onlardan biriyim. Halkımızda bunu bildiği için bize daha çok sahip çıktı. Hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Samsunumuzun 17 ilçesiyle AK partiye ve tüm adaylarımıza büyük destek verdiğini görüyorum. Milletimiz yeniden krizli ve kaoslu dönemler yaşamak istemiyor. İstikrar ve kalkınmanın devamını arzuluyor. Türkiye`de ki gelişme ve büyümenin devamını ülkemiz, halkımız ve hepimiz için faydalı ve önemli görüyoruz. Türkiye koalisyonları değil, hizmetleri ve yeni projeleri konuşmalıdır. Türkiye kaos ve kriz ortamları ile meşgul olmamalı. 2023, 2053, 2071 hedeflerine kitlenmelidir.  Yeni bir Türkiye`ye, mutlu bir geleceğe hep birlikte yürümeliyiz. Halkımıza inanıyor ve güveniyoruz. Milletimizin sağlam iradesinden şüphe etmiyoruz. İlk günkü aşkla milletimizin hizmetinde ve emrindeyiz. 

Bafranın haberi, bafra