SİYASET

Ak Parti Bafra Teşkilatından Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı

 
 1712
Ak Parti Bafra TeşkilatındanGenişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı - Bafra Haber - Yalçın Köse / AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Bafra`da bir düğün salonunda yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Yalçın Köse / AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Bafra`da bir düğün salonunda yapıldı.

İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe teşkilatının seçim döneminde yapmış olduğu ve bundan sonra yapacağı çalışmalar hakkında bilgi vererek, Bafra'da alınan büyük başarıda emeği olan herkese teşekkür etti.

Tuncay Yurduseven`in konuşmasının ardından 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimiyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı.
Sinevizyon gösterisinin ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin söz aldı.
Başkan Şahin, "Aday olduğumuzda arkadaşlarıma ve bana güven duyup bizi tekrar seçen halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Köylerimizin de görev alanımıza dahil olmasından dolayı bu seçim uzun bir maraton oldu. Bu seçim döneminde yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle isimsiz kahramanlar var onlara teşekkür ederim. Biz İl Başkanımla birlikte Büyükşehir Meclisi olacağı için grup toplantısına katılacağız. Bizleri buraya getiren sizler olduğunuz için içtenlikle söylüyorum hepinizden Allah razı olsun." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısında konuştu.
İl Başkanı Fuat Köktaş`ın konuşmasında satır başları şu şekilde:

YOL ARKADAŞLARIMIZ TARAFINDAN İHANETE UĞRADIK
Seçim sonrası ilk olarak gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu Toplantısının hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum, toplantının sonuçları itibariyle hayırlara vesile olması temennisi ile sözlerine başlayan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Yorucu ve üzerimizde baskı olan bir süreçten geçtik. Yaklaşık 1 yıllık süreç içinde psikolojik baskıya da maruz kaldık. Bu süreç içinde yol arkadaşlarımız tarafından ihanete uğradık. Birlikte yürüdüğümüzü zannettiğimiz bir takım çevrelerin, bizi arkamızdan hançerlemesini birlikte yaşadık.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN`IN İTİBARSIZLAŞTIRMA ÇALIŞMASI YAPTILAR
Misyonumuzun ve vizyonumuzun lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırma çalışmaları yaptılar. Ülkemizin 11 yıllık kazanımlarını heba etme mücadelesini verdiler. İşte yaşadığımız bu sürece karşı, yılmadan, usanmadan, bıkmadan, galip çıkacağına inanan, gecesini gündüzüne katan 30 Mart seçimlerini kazanacağına, asla tereddüt yaşamadan çalışan, liderine inancını en yüksek seviyede tutarak çalışan, mahalle yönetimlerimize, sandık kurulu üyelerimize, kadın kollarımızın her bir ferdine, gençlik teşkilatlarımızın her bir üyesine, ana kademelerimize, belediye başkan adaylarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, teşkilatımızın her bir üyesine ve en önemlisi gizli kahramanlarımız olan bizlere dualarıyla, oylarıyla destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

ZİHNİ ŞAHİN BÜYÜK BAŞARI YAKALADI
Bafra da 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Zihni Şahin başkanımız 18.862 oy alarak %39,94 ile başkan olmuştu. 2014 seçimlerinde ise büyük bir başarı yakalayarak 46.265 oy alarak %52 oy oranı ile belediye başkanı seçildi. Alınan bu başarıda emeği olanları tekrar tebrik ediyorum.

ORTALIĞI KARIŞTIRANLAR OLACAK
Önümüzde önemli bir seçim olan Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu seçimde de ortalığı karıştıranlar olacak, yine bu seçimde 30 Mart`ta umduğunu bulamayan MHP, CHP ve paralel yapı ortaya çıkacak seslerini yükseltmeye çalışacaklar. Biz yine teşkilatlar olarak çok dikkatli olup, çok çalışacağız.

YOL ARKADAŞLARIMIZI İYİ SEÇECEĞİZ
Biz artık yol arkadaşımızı iyi seçeceğiz. Biz artık kiminle yürüyeceğimize, nasıl yürüyeceğimize iyi karar vereceğiz. Birlikte inşallah Cumhurbaşkanlığı seçimini yürüteceğiz. 30 Mart seçim çalışmalarımızda ufak tefek eksikliklerimiz olabilir. Fakat Sandık müşahitlerimiz, mahalle temsilcilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, teşkilatımızın tüm kademeleri çok başarılı bir sınav verdiler. Biz teşkilatlar olarak gelecek olan seçim çalışmalarımıza hemen başladık. Sizlerle birlikte bu yaptığımız bu toplantılar ile istişarelerimizi gerçekleştirip, bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarımızı yürüteceğiz.

BÖYLE BİR YEMİNİ İLK KEZ GÖRDÜK
Biz 30 Mart öncesi kapı kapı dolaşanları gördük. Bildiri dağıtanları gördük. Çocuklarımıza eğer AK Partiye oy verirsen su içmeyeceğine, yemek yemeyeceğine dahi yemin ettirenleri biliyoruz. Böyle bir yemin şeklini de biz ilk defa duyduk. İlk defa öğrendik insanlara su içmeyeceğine dair, yemek yemeyeceğine dair AK Parti`ye oy vermemesi için yemin ettiriliyor. Artık Türkiye istiklalini yakaladı.

HEDEFİMİZ CUMHURBAŞKANINI İLK TURDA SEÇMEK
Bizim hedefimiz inşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı gün olan 10 Ağustos'ta halkın seçeceği cumhurbaşkanını ilk turda seçmek olacaktır. Bizim için ikinci tur yok, ilk turda inşallah bu işi bitireceğiz. Samsun olarak Türkiye ortalamasına en büyük desteği vererek, katkı sağlayacağız.


Konuşmaların ardından Bafra'da AK Parti'ye kayıt olarak 20 bininci üye olan Barış Ayran'a, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak tarafından plaket takdim edilirken, 30 Mart Yerel Seçimlerinde başarılı bir çalışma yürüten Bafra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hüseyin Ceylan'a da, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Toplantıya Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Belediye Meclis üyeleri, ilçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve partililer katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Bafra Teşkilatından Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0