SİYASET

Ak Parti Bafra`da 25.000 Üyeye Ulaştı

 
 1676
Ak Parti Bafra`da 25.000 Üyeye Ulaştı - Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığının 25.000`inci üyesi Mustafa Önday`a Ak Parti rozeti Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından takıldı.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığının 25.000`inci üyesi Mustafa Önday`a Ak Parti rozeti Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından takıldı.

16 Nisan halk oylaması sonrası ilçe ziyaretlerine Bafra`da devam eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Hasan Basri KURT, Orhan Kırcalı, İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı`nda İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve teşkilat kademeleriyle bir araya gelerek halk oylamasında yapılan çalışmalar için hem teşkilat mensuplarına hem de Bafralılara teşekkür ettiler.

Bakan Çağatay Kılıç`ın konuşmasının sonunda ise Ak Parti`nin Bafra`daki 25.000`inci üyesi olan Mustafa Önday`a parti rozeti takıldı.

Konuyla ilgili açıklama da bulunan İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven; "Bugün Baframızda teşekkür ziyareti için bulunan sayın bakanımız ilçemizdeki 25.000`inci üyemize rozetini taktı ve Ak Partimiz Bafra`da teşkilatçılık anlamında bir hedefine daha ulaştı. Üyeliği önemsiyoruz çünkü üyelik siyasetin ilk ve en önemli basamağıdır. Kişiye aidiyet duygusu kazandırır. Ak Parti üyeliği sadece bir siyasi parti üyeliğinin dışında geleceğin Türkiye`sinin oluşmasında, güçlü ve büyük Türkiye`nin inşasında pay sahibi olmasını sağlar. 2001 yılında kurulan ve 14 yılı aşkın süredir iktidarda olan Ak Parti ülkemize sayısız hizmetler kazandırdı. Yeni hizmetler için her bir ferdin desteği ve katkısına ihtiyacımız var. Bizde bunun için üyeliği önemli görüyoruz. Üye çalışmalarına verdikleri destek ve katkılar için teşkilatımızın her kademesine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve yeni yapacakları çalışmalar için başarılar diliyorum." Diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Bafra`da 25.000 Üyeye Ulaştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0