SİYASET

Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı

 
 476
Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av.İbrahim Semiz, 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı - AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, 5 Nisan Avukatlar Günü Dolayısıyla yazılı olarak Kutlama mesajı yayınladı.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, 5 Nisan Avukatlar Günü Dolayısıyla yazılı olarak Kutlama mesajı yayınladı.

Tüm dünyanın en vazgeçilmezi olduğu kadar, ülkemizin de, toplum olarak bizlerin de vazgeçilmezi olan hukukun üstünlüğü en büyük ideali olduğunu vurgulayan, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, "Bir ülkede gerçek ve anlamlı bir adalet yapısı ve onun tecellisi, vatandaşlarının önceliklerine ve beklentilerine cevap vermesiyle mümkündür. Bunun için, yasaların teminatının her anlamda hissedildiği bir yaşam ve tesis edilen huzur içerisinde daha demokratik, barış ve güvenin var olduğu bir ülkede gerçek ve anlamlı bir adalet yapısı için çaba sarf etmeye devam etmekteyiz. Her şeyden önce hukukun üstünlüğü ve bağımsız yargı temelinde ve vatandaşının beklentilerine cevap verebilen bir adalet yapısı için AK Parti hükümetimizin son yıllarda verilen çaba bütün vatandaşlarımızın malumudur. Bu manada özellikle iktidarımız ile ülkemizde gerçekleştirilen yargı reformu hem uluslararası alanda hem de yurt genelinde takdir toplamakta, atılan her adım milletimizin de desteği ile çok daha anlamlı olmaktadır" dedi.

Çağlayandaki İstanbul Adliyesinde Teröristlerce haince Şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz içinde baş sağlı dileyen, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, "Toplumumuzda adalet ve güven duygusunun en büyük teminatı olan adalet camiasının değerli mensubu İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz`a yönelik menfur terör saldırısını şiddetle kınıyorum.  Merhum Cumhuriyet savcımıza Allahtan rahmet, değerli ailesine sabırlar dilerim. Tüm halkımızın başı sağ olsun" dedi.

Bu vesile ile tüm Avukat meslektaşlarının, 5 Nisan Avukatlar günü kutlayan AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, "Tüm avukat meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar gününü en kalbi sevgilerimle kutlar, arkadaşlarımın çalışmalarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0