SİYASET

Ak Parti Samsun Milletvekili Av.orhan Kırcalı: Her Zaman Bafralıyım

 
 686
Ak Parti Samsun MilletvekiliAv.orhan Kırcalı: Her Zaman Bafralıyım - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Orhan Kırcalı bir günde 10 mahalleyi ziyaret ederek çalışmalarına devam etti.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Orhan Kırcalı bir günde 10 mahalleyi ziyaret ederek çalışmalarına devam etti.

AK parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı ile birlikte Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve çalışma ekibi Tepebaşı, Akalan, Şahinkaya, Elalan, Sarpın, Karakütük, Yenialan, Meşeli Türkmenler ve son olarak ta Başaran mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte oldular. Vatandaşlar Kırcalı`nın afişlerini bizzat astılar, mahallelerini AK parti Bayrakları ile süslediler.

AK parti Samsun Milletvekili adayı Avukat Orhan Kırcalı vatandaşlarla yaptığı sohbette şınları söyledi: Bafra`da doğdum, Bafra`da okudum, 22 yıldır Bafra`da avukatlık yapıyor, 47 yıldır Bafra`da yaşıyorum. Ailem, eşim, çocuklarım, hısım ve akrabalar hepsi Bafra`da oturuyor. Bayramda, düğünde, cenazede, Ramazan`da kısacası her zaman Bafradayım. Her zaman Bafralıyım.  İnsanımızı tanıyorum, Baframızı tanıyorum. Samsunumuzu tanıyorum. İnsanlarımıza, Baframıza, Samsunumuza ve ülkemize hizmet etmek istiyorum.  Bafra`nın bir evladı ve içlerinden biri olarak hemşehrilerimden destek talep ediyorum. Tüm gücümle çalışacağım. Allah nasip eder, sizlerin destekleriyle de seçildiğimde de yine içinizde olacağım.

 

Bafranın haberi, bafra