SİYASET

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı`dan Öğretmenler Günü Mesajı

 
 393
Ak Parti Samsun MilletvekiliOrhan Kırcalı`dan Öğretmenler Günü Mesajı - Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eşi de bir öğretmen olan Kırcalı mesajında şunları söyledi:
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eşi de bir öğretmen olan Kırcalı mesajında şunları söyledi:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk` ün 24 Kasım 1928 yılında "˜Başöğretmen unvanını aldığı ve 1981 yılından itibaren her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını canı gönülden diliyorum.

Ülkemizin büyük, güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan biri de fedakârca ve özveriyle gayret gösteren öğretmenlerimize aittir. Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek ve gelecek nesilleri yetiştirmek gibi son derece ulvi bir görevi yerine getirmektedirler. Millet olarak kendimiz ve çocuklarımız için öğretmenlerimize minnet ve şükran borcumuz bulunmaktadır. Ben bu şükranlarımı bir kez daha ifade ediyorum.

Türkiye`nin en ücra köylere kadar ülkemizin her karışında vazifelerini hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimizi kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en samimi duygularımla tebrik ediyorum. Öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum. Saygıdeğer eşimde bir öğretmendir. Herkeste olduğu gibi bizde de öğretmenlerimizin unutulmaz emekleri ve hakları vardır. Bu nedenle kendimizi içlerinden biri olarak görüyor ve tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü`nü yürekten kutluyorum. Emekli öğretmenlerimize de saygılarımı ifade ediyor, Hakk`ın rahmetine kavuşmuş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı`dan Öğretmenler Günü Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0