SİYASET

Tuncay Yurduseven Kongre Tarihini Açıkladı

 
 2428
Tuncay Yurduseven Kongre Tarihini Açıkladı - AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven parti binasında düzenlediği basın toplantısında 5. olağan kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven parti binasında düzenlediği basın toplantısında 5. olağan kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

15 Eylül`de AK Parti`de başlayan kongre sürecinde önce delegeler seçilecek. Bafra`daki delege seçimleri 13-14 Ekim tarihinde Bafra Öğretmenevinde yapılacak.  İlçe kongresi ise 4 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu`nun Başbakan seçilmesi ile Yeni Türkiye`nin kapıları ardına kadar açılmıştır. Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu`nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız."

"AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. 5. Olağan Kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi.

Kongre tarihinin açıklandığı toplantıya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tuncay Yurduseven Kongre Tarihini Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0