GÜNDEM

Alaçam Yolunda Feci Kaza

 
 25830
Alaçam Yolunda Feci Kaza - Bafra`dan Alaçam`a giden otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple şarampole yuvarlandı, araçtaki 4 kişiden 2`si yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralandı.
Bafra Haber

 |  - Bafra`dan Alaçam`a giden otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple şarampole yuvarlandı, araçtaki 4 kişiden 2`si yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza saat 21.30 sıralarında Alaçam Yeniköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yapı Kredi Bankası çalışanı Abdullah Korkut, eşi Buket Korkut, Buket Korkut`un annesi Ayşe ve babası Rasim Bedir Bafra`dan Alaçam istikametine doğru yola çıktı.

Yolda henüz sebebi bilinmeyen bir sebeple Abdullah Korkut`un kullandığı otomobil yoldan çıktı ve şarampole yuvarlandı.
Otomobil alev aldı. Yoldan geçen araçlar önce kaza yapan ve yanan aracı fark edemedi. Artan alevleri gören bir vatandaş kazazedelere yardıma koştu.

Kazaya tanık olan bir sürücü, "Hepsi canlıydı. On tane araba geçti, bir tanesi durmadı. Ben yoldan geçiyordum çalı yanıyor zannettim. Geri geldim baktım araba yanıyor. Yangın tüpünü sıktım, bitince sapağa kadar gidip yangın tüpü alıp geldim. O kadar bağırdım çağırdım ilk başta bir kişi gelseydi belki kurtarabilirdik. Ablanın, ağabeyin bacakları hep yandı. 'Yanıyorum' diye bağırdılar, araca giremedim. Emniyet kemerleri bağlıydı" şeklinde konuştu.

{video}

Kaza yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi. Bafra İtfaiyesi yangına müdahale etti.  Kazada otomobil sürücüsü Abdullah Korkut (32)ve kayınvalidesi Ayşe Bedir (47) olay yerinde hayatını kaybetti. Abdullah Korkut`un eşi Buket Korkut (26) ve kayınpederi Rasim Bedir (49) ambulans ile Bafra Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. İlk tedavileri tamamlanan yaralılar OMÜ Tıp Fakültesine sevk edildi. Kazada yaşamını yitiren Abdullah Korkut ve Ayşe Bedir Alaçam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN ABDULLAH KORKUT''UN VEFAT İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alaçam Yolunda Feci Kaza içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0