SAMSUN

Alaçam'da Gençlik Haftası Coşkusu

 
 100
Alaçam'da Gençlik Haftası Coşkusu - Samsun'um Alaçam İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri devam ediyor
Bafra Haber

 |  - Samsun'um Alaçam İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri devam ediyor

Alaçam Şehir Stadyumu'nda yapılan şarkı yarışması etkinliğine katılan öğrenciler birincilik almak için kıyasıya yarıştılar. Programa Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Garnizon Komutanı Duran Vuranok, Belediye Başkan Vekili Hasbi Sezgin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, okul müdürleri öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, "21 Mayıs 2015 Perşembe akşamı Fener Alayı düzenleyerek gençlik haftası etkinliklerini tamamlamış olacağız" dedi.

Sunuculuğunu Alaçam Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Çelik'in yaptığı programda tribünde bulunan vatandaşları coşturarak eğlenceye renk kattı. Yarışmaya giren öğrenciler sırasıyla şarkılarını söylediler. Jüri üyeleri tarafından değerlendirilen şarkı yarışmasında birinci olan Anadolu Lisesi Öğrencisi Özlem Yılmaz'a bisiklet, ikinci olan Kız Meslek Lisesi Öğrencisi Duygu Çelik'e gram altın, üçüncülüğü elde eden Anadolu Lisesi Öğrencisi Gül Nur Özer'e mp3, dördüncü İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Dursun Koçar'a ise spor ayakkabısı hediyeleri verildi.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Alaçam İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi. Alaçamlı gençlerin yoğun ilgi gösterdiği geniş katılımla gerçekleştirilen etkinlikte Alaçam'a hakim tepelerinde yapılan trekking 13 kilometrelik bir yürüyüşle sonlandırıldı.

Yürüyüş öncesinde Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gençlere tişört ve şapka dağıtıldı. Alaçam Belediyesi'nin de destek verdiği doğa yürüyüşü neşeli ve sorunsuz bir şekilde sonuçlandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alaçam'da Gençlik Haftası Coşkusu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0