GÜNDEM

Büyükşehir Asfaltlamaya Devem Ediyor

 
 35
Büyükşehir Asfaltlamaya Devem Ediyor - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yol asfaltlama çalışmaları, Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yol asfaltlama çalışmaları, Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam ediyor.

Ali Kale Caddesi başta olmak üzere Bafra`nın bir çok noktasında yol ve kaldırım yenileme çalışması yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına Samsun-Sinop Karayolu`ndan itibaren Kuşçular köyü merkezine kadar olan 1,75 kilometrelik yolu asfaltlayarak devam ediyor.

Kuşçular Köyü yolunda asfaltlama çalışmasına dün (24 Mayıs Pazar) başlayan ekipler yaklaşık 1 kilometrelik bir asfalt çalışması yaptılar.  Kuşçular yolunun bu akşam saatlerinde bitmesi planlanıyor.

Ali Kale Caddesinde sona yaklaşıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, üzerinde aylardır titizlikle çalışılan Ali Kale Caddesinde sona yaklaşılıyor. Caddenin Büyük Park Kavşağı ile Çatal Kaldırım Kavşağı arasında bulunan kısmı asfaltlanarak trafiğe açıldı. Yolun sağlam olması açısından alt yapı çalışmalarının ardından 25 santimetrelik beton üzerine asfalt döküldü. Cadde üzerinde kırılmış vaziyette kalan kaldırımların ise yapımına bir an önce başlanacak.

Çatal Kaldırım Kavşağı ile Samsun-Sinop Karayolu Kavşağı arasındaki kısım ise Ali Kale Caddesinin tamamen bitmesi sonrası başlanacak.

Büyükşehir yetkililerinden alınan bilgiye göre Ali Kale Caddesinin bir bölümü bitirilmeden Çatal Kaldırım ile Samsun- Sinop Karayolu arasının yapılamayacağını, insanları daha fazla mağdur etmemek için Ali Kale Caddesinin bir bölümü tamamlandıktan sonra diğer bölümüne kazı için girilecek. Büyükşehir ekipleri tarafından yolun toz yapmaması için her gün ıslatma çalışmalarının yapıldığı belirten yetkililer Bafra Sebze Halinin önünden Tren Yoluna kadar olan kısmı da asfaltlayacaklarının bilgilerini verdiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyükşehir Asfaltlamaya Devem Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0