SİYASET

Ali Vural: İslamiyet Sadece Cenaze Namazı Değil

 
 562
Ali Vural: İslamiyet Sadece Cenaze Namazı Değil - Saadet Partisi Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Vural , "İslamiyet sadece cenaze namazı değil." dedi.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Vural , "İslamiyet sadece cenaze namazı değil." dedi.

Saadet Partisi Bafra Seçim Bürosu, Milli İttifakın Milletvekili adaylarının katılımı ile açıldı.

Açılışta 7 Haziran seçimlerinde baraj sıkıntılarının olmadığını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun İl Başkanı Ahmet Katrancı , "Malum önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Ülkemiz Milli ve manevi bir çöküntü içerisinde. Bunu göz önünde bulundurarak 2 liderimiz, Mustafa Destici başkanım ile Mustafa Kamalak, "Bu ülkede birlik ve beraberlik içerisinde olursak düzlüğe çıkacağına karar verdiler. Bunun adına da Milli İttifak dediler. Bu milli ittifakı da sizler verdiniz. Halk verdi sizden başkası vermedi. Biz bu yola Allah nasip ederse, 8 Haziran günü bu milletle en iyi hizmeti verebilmek çıktık.  Bu sebeple sizlerden destek istiyoruz.

Bizim baraj diye bir sorunumuz yok. Bafralı hemşerilerim size her şeyi söylüyorlar. Özellikle diyorlar ki bunlar barajı aşamazlar. Bizim baraj diye bir sorunumuz kalmadı. Şuanda yüzde 14 ile 16 aralarında oy potansiyelimiz var. Genel başkanım Mustafa Destici`nin söylediği gibi : "˜Parayı veren düdüğü çalıyor.` Biz halk oylaması yaptığımızda yüzde 14`lerdeyiz. İnanıyorum ki 8 Haziranda bu yolu tamamlayıp sizinle beraber halkımıza hizmet için burada olacağız." dedi.

Açılışta siyasetçilerin geneline yüklenen Saadet Partisi Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Vural, "İslamiyet sadece cenaze namazı değil." diyerek şu ifadelerde bulundu:

Türkiye`deki siyasetçi arkadaşlar bir cenaze namazı olduğu zaman, ülkede 80 tane parti var.  Özelliklede iktidara gelmiş, milletvekili olmuş,  kendisini tanıtmış medyada illa haki gider o cenaze namazına katılırlar. Hiçbir siyasi parti lideri ben İslam dininden başka bir dine mensup değilim demez. Hepsi Müslüman ama İslamiyet sadece cenaze namazı değil, İslamiyet sadece namaz kılmak değil, İslamiyet sadece oruç tutmak değildir. İslam`ın en önemli özelliklerinden bir tanesi Cihat etmektir.  Yani malını mülkünü varını yoğunu, insanları Allah`ın dediğine getirmek için çalışmaktır.  Allah`ın dediği ise Kuran`ın nizamıdır. Yüce rabbimiz bize nasıl yaşayacağımızı Kuran-ı Kerim ile anlatmıştır. Bizim tek istediğimiz bu hakkınızdır.  Biz bu ülkede olmayacak şeyleri yaptık.

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezi açılışı Saadet Partisi Samsun 1.Sıra Milletvekili Adayı Ali Vural, Saadet Partisi Hüseyin Köz, Saadet Partisi Samsun 3. Sıra Milletvekili Adayı Salih Şen, Samsun Saadet Partisi 4. Sıra Milletvekili Adayı Turhan Bayraktar,  BBP Samsun İl Başkanı Ahmet Katrancı, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal`ın kurdele kesimi ile Saadet Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Hacı Ahmet Sokak Bafra Ziraat Odası yanında açıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ali Vural: İslamiyet Sadece Cenaze Namazı Değil içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0