GÜNDEM

Altınyaprak Hafız Kız Kuran Kursundan Kutlu Doğum Programı

 
 1269
Altınyaprak Hafız Kız KuranKursundan Kutlu Doğum Programı - Bafra Müftülüğü'ne bağlı Altınyaprak Hafız Kız Kuran Kursu Bafra Belediyesi Kültür Merkezi`nde, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle muhteşem bir program icra etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Müftülüğü'ne bağlı Altınyaprak Hafız Kız Kuran Kursu Bafra Belediyesi Kültür Merkezi`nde, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle muhteşem bir program icra etti.

Salon, Hz. Muhammed (SAV) sevgisiyle yanıp tutuşan halkımızla doldu taştı.

Altunyaprak Yatılı Hafız Kız Kuran Kursunun "˜Gel Ya Rasulallah` isimli Kutlu Doğum Programı izleyenler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

 Açılışı,  Kuran-ı Kerimi ile başlayan programda, Kurs Yöneticisi Selma Akyüz, kurs hakkında bilgi verdi.

 İlçe Vaizi Kafiye Demircan`ın "Din ve Samimiyet" konulu konuşmasının ardından, İslamın ilk yıllarının anlatıldığı tiyatro gösterisi, ilahi korosu, Veda Hutbesinin tiyatral anlatımı, sema gösterisi gibi pek çok etkinliklerin bulunduğu program sonunda, kurs öğrencilerinin Efendimiz(sav) için okuduğu 500 hatim ve cemaatin okumuş olduğu hatimlerin duası yapıldı.

Programın sonunda, Kuran Kursu Yöneticisi Selma AKYÜZ, birlikte çalıştığı Kurs Öğreticisi arkadaşlarına Plaket ve kurs çalışanlarına hediyeler takdim ederek teşekkür etti.

Haber: Oktay ZERRİN

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Altınyaprak Hafız Kız Kuran Kursundan Kutlu Doğum Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0