BAFRA

Altınyapraklı Minik Öğrencilerde Yangın Söndürme Heyecanı

 
 249
Altınyapraklı Minik ÖğrencilerdeYangın Söndürme Heyecanı - Bafra’nın güzide ve başarılı okullarından biri olan Bafra Altınyaprak İlkokulu’nun minik öğrencileri itfaiyeciliğe merak sardılar.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra’nın güzide ve başarılı okullarından biri olan Bafra Altınyaprak İlkokulu’nun minik öğrencileri itfaiyeciliğe merak sardılar.

Bafra Altınyaprak İlkokulu, Ana Sınıfı 1/E Şubesi Öğretmeni Filiz Can, minik öğrencilerini Oyun ve Meslekler Atölyesine götürdü.

Minik öğrenciler her ne kadar oyun da olsa; karşılarında yanan maket evleri görünce heyecanlandılar ve temsili yangına ellerindeki yangın söndürme aletleriyle müdahale etmeye çalıştılar.

Öğrenciler, bu sosyal etkinlikte; hem yangını görmüş hem de anında ellerindeki hortumlarla yangını söndürmeyi başarmış oldular.

Bir şeyler yapmanın mutluluk ve sevincini bizzat öğretmenleri sayesinde yaşayan ve paylaşan miniklerin bu görüntüsü izleyenlerde de heyecan uyandırdı.

Yangın, deprem, sel baskınları gibi konularda öğrencilerin bilinçlendirilmesinde toplum ve ülke olarak fayda olduğunu düşününce bu uygulamanın da ne kadar önemli ve gerekli bir uygulama olduğu şüphesiz.

Bafra Altınyaprak İlkokulunun minik öğrencileri ve öğretmenleri Filiz Can' a teşekkür edip kutladı.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Altınyapraklı Minik Öğrencilerde Yangın Söndürme Heyecanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0