GÜNDEM

Amasya-taşova Heyetinden Bafra Seracılık Osb`ye Teknik Gezi

 
 191
Amasya-taşova Heyetinden BafraSeracılık Osb`ye Teknik Gezi - Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Tarım Müdürü Mustafa Okur, İl Genel Meclis Üyesi Gönül Hayati Özkan ve Ziraat Mühendisi Sabri Şenel Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Tarım Müdürü Mustafa Okur, İl Genel Meclis Üyesi Gönül Hayati Özkan ve Ziraat Mühendisi Sabri Şenel Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, daire amirleri ile birlikte Amasya-Suluova`da bulunan TDİ Besi Organize Sanayii Bölgesine, Tokat-Niksar`daki Niksar suyu tesislerine ve Erbaa Organize Sanayi Bölgesine teknik gezi yapmış ve biz de bu gezideki kişilerin İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun hariç, gezi ile ilgisi olmadığı düşüncesi ile eleştirmiş ve haberin başlığını "KAYMAKAM ARSLAN TEKNİK EKİBİ İLE Amasya-Suluova  ve Tokat-Erbaa organize Sanayi Bölgelerine Teknik Gezi Düzenledi." şeklinde sunmuştuk.

Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz`ın Bafra Sera OSB`ye düzenlediği gezideki ekibi bizi haklı çıkartır nitelikteydi.

Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz,
Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Tarım Müdürü Mustafa Okur, İl Genel Meclis Üyesi Gönül Hayati Özkan ve Ziraat Mühendisi Sabri Şenel ile Bafra Sera OSB`yi ziyaret etti.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise
Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Müftü İsmail Çiçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın ile Amasya-Suluova`da bulunan TDİ Besi Organize Sanayi Bölgesini, Tokat-Niksar`daki Niksar suyu tesislerini ve Erbaa Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etmişti.


AMASYA-TAŞOVA HEYETİNDEN BAFRA SERACILIK OSB`YE TEKNİK GEZİ

Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Tarım Müdürü Mustafa Okur, İl Genel Meclis Üyesi Gönül Hayati Özkan ve Ziraat Mühendisi Sabri Şenel Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.

Taşova protokolü, "Bafra Kaymakamımıza iadeyi bir ziyaret gerçekleştirdik. Ayrıca Bafra`da kurulacak olan Sera OSB konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak için geldik" dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; "Kaymakamlığımızı ziyaret etmelerinden dolayı ilk öncelikle Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı Bayram Öztürk ve beraberindeki misafirlere teşekkür ediyorum. Bafra`da kurulma aşamasında olan Bafra Sera OSB`nin yüzde 20`lik kısmı tamamlandı. Türkiye`de 3.sü kurulacak olan Sera OSB konusunda Taşova`da yapmalarını düşündüklerinden dolayı istişarede bulunduk." dedi.

 Bafra Organize Sanayi Bölgesine geçilerek OSB Müdürü Mustafa Reis Sera OSB hakkında bilgiler verdi.
Taşova heyeti son olarak Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Amasya-taşova Heyetinden Bafra Seracılık Osb`ye Teknik Gezi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0