EĞİTİM

Anadolu Lisesinde Kıyafet İçin Demokratik Seçim

 
 1697
Anadolu Lisesinde Kıyafet İçin Demokratik Seçim - Toplantı günü Okul Aile Birliği ve Okul Müdürlüğü koordinatörlüğünde velilerin yüzde ellisinden fazlasının muvafakati alınarak ilgili eğitim-öğretim yılı için okul kıyafeti veya kıyafetleri belirlemek için veli oylamasına gitti.
Bafra Haber

 |  - Toplantı günü Okul Aile Birliği ve Okul Müdürlüğü koordinatörlüğünde velilerin yüzde ellisinden fazlasının muvafakati alınarak ilgili eğitim-öğretim yılı için okul kıyafeti veya kıyafetleri belirlemek için veli oylamasına gitti.

Bafra Anadolu Lisesi sınıf veli toplantısı yaptı. 

Konu hakkında Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray baş yaptığı açıklamada, 26.11.2012 tarihli ve 2012-3959 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Milli  Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmeliğin 3 üncü maddesinin ikinci fıkrası uygun olarak yapılan oylamaya için okulda kurulan 2 sandıkta oylar kullanıldı. Oylama sonucu serbest kıyafet istemiyorum diyenlerin oranı %68, istiyorum diyenlerin oranı %32 oldu. Bu sonuçlara göre Bafra Anadolu Lisesi Okul kıyafetine devam dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anadolu Lisesinde Kıyafet İçin Demokratik Seçim içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0