EĞİTİM

Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Coşkulu Mezuniyet Töreni

 
 2473
Anadolu Sağlık MeslekLisesinde Coşkulu Mezuniyet Töreni - Bafra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle okul bahçesinde oldukça coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle okul bahçesinde oldukça coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından tören akışını sunan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Neslihan Şener öğrencileri sıralarını almaya davet etti.

Mezuniyet coşkusu yaşayan öğrenciler yerlerini aldıktan sonra okul müdürü Kadir Albayrak veli ve öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı.

Konuşmasında "Saygıdeğer velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz, bir mezuniyet törenini daha icra ediyoruz, öğrencilerimiz oldukça zorlu bir süreçten geçerek bugüne geldiler. Ben öğrencilerimizin en iyi şekilde yetiştirildiğine inanıyorum, hatta bana da iğne yapıp benden de kan aldılar, iyi birer sağlıkçı olduklarını ispat ettiler. Birçok özel sağlık kuruluşu okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimiz mezun olduktan sonra onlarla çalışmak istediklerini ifade ettiler, buda verdiğimiz eğitimin kaliteli olduğunun ispatı durumundadır. İster özel, ister devlet kurumlarında olsun, öğrencilerimizin başarılı olacağına ben ve öğretmen arkadaşlarım eminiz, hepsine başarılar diliyorum" dedi.

12 Hemşirelik sınıfından okul birincisi olarak mezun olan Eda Ceylan öğretmenlerine ve arkadaşlarına hitaben duygusal bir konuşma yaptı. Bayrak ve flama devir teslim töreninde bayrağı 12/B ATT sınıfından Orhan Sağlam 11/ATT sınıfından dönem birincisi olan Nihatcan Özüer`e, flamayı ise 12 Hemşirelik sınıfından okul birincisi olan Eda Ceylan 11 Hemşirelik sınıfından Tuğba Aydın`a öperek teslim etti. Okul içi yapılan Futbol ve Satranç turnuvalarında dereceye giren takım ve öğrencilere kupa ve madalyalarını idareci ve öğretmenler verdikten sonra meslek dersleri öğretmenlerinden Zöhre Kanar öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı.

Okul birincisi Eda Ceylan isminin yazılı olduğu plakayı okul birincileri kütüğüne çaktıktan sonra meslek dersleri öğretmeni Sevda Uncu eşliğinde tüm öğrenciler mesleklerini kendilerine yakışır bir şekilde icra edeceklerine dair yemin ettiler. Aileler yemin töreninin ardından öğrencilere geçici mezuniyet belgelerini verdiler ve akabinde 12 Hemşirelik sınıfı öğrencilerinden Bedia Ceylan ve Nedime Saka çeşitli yörelere ait türküleri Beden eğitimi öğretmeni Serhat Çelebi, Uğur Belirgin ve Süleyman Kavak`ın enstrümanları eşliğinde dinleyicilere söylediler.

 Oldukça coşkulu geçen törende yaşanan duygusal anlar gözlerden kaçmadı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Coşkulu Mezuniyet Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0