SAMSUN

Atakum'da Şehide Vefa

 
 180
Atakum'da Şehide Vefa - Adıyaman'da 1992 yılında Şehit olan Ünal Ertürk'ün adı, Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi'nde yapılan çocuk parkında yaşayacak
Bafra Haber

 |  - Adıyaman'da 1992 yılında Şehit olan Ünal Ertürk'ün adı, Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi'nde yapılan çocuk parkında yaşayacak

Atakum Belediye Meclisi Eylül Ayı 1. Oturumunu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı başkanlığında gerçekleştirdi. Mecliste, Samsunlu Şehit Ünal Ertürk'ün adının ilçede yeni yapılan bir çocuk parkına verilmesi teklifi sunuldu.

Atakum Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda 3 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi. Atakum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Küçükkolpınar Mahallesi'nde yapımı devam eden çocuk parkına Samsunlu Şehit Ünal Ertürk'ün adının verilmesi teklifi meclise sunuldu.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 1992 yılında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Ünal Ertürk'ün adının Atakum ilçesinde bir parkta yaşatılmasını istediklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Şehitlerimiz bizim kıymetli değerlerimizdir. Ülkemizin birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimize saygımızı, onların adını yaşatarak göstermek istiyoruz. Bu anlamda, 23 yıl önce Şehit olan Ünal Ertürk'ün adının ilçemizde yaşatılması yönünde bir teklif sunduk" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atakum'da Şehide Vefa içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0