GÜNDEM

Atatürk Bulvarı Hizaya Geldi

 
 2878
Atatürk Bulvarı Hizaya Geldi - Bafra Haber Özel / Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in kesin talimatı ile kaldırımlardaki çift masalar tek sıraya düşürüldü.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber Özel / Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in kesin talimatı ile kaldırımlardaki çift masalar tek sıraya düşürüldü.

Yaz ve ramazan ayı sebebi ile kaldırımların işgal edilmesine halktan büyük tepki geliyor. Vatandaşlar tepkilerini her fırsatta dile getiriyor. Başkan Şahin tepkilere kulak vererek Bafra Zabıtasını kaldırım işgalleri ile mücadele amacı ile görevlendirdi.
Bafra Zabıta Müdürü Davut Usta ve zabıtalar, Cuma akşamı Atatürk Bulvarı üzerindeki tüm mekanların masaları tek sıra yapmasını sağladı. Zabıta Müdürü Usta, "Bu konuda çok şikayet alıyoruz. Başkanımız kesin talimat verdi. Kaldırımlarda masalar sadece akşamları ve tek sıra olacak. Denetimlerimiz her gün devam edecek. Bu konuda daha taviz verilmeyecek." dedi.

Masaların tek sıra olmasından memnun olan vatandaşlar, "Kaldırımda yürüyemiyorduk. Kaldırımlar sanki bizim için değil de esnaf için genişledi." diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atatürk Bulvarı Hizaya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0