EĞİTİM

Atatürk İlköğretim Okulundan Düşünen "" Üreten Ve Lider Öğretmenlerle Projesi

 
 716
Atatürk İlköğretim Okulundan Düşünen ""Üreten Ve Lider Öğretmenlerle Projesi - Atatürk ilköğretim okulu müdürü Recep Arabacı ve öğretmenleri tarafından hazırlanan "Düşüne- Üreten ve Lider Öğretmenler" konu proje Bafra Kaymakamı Halis Arslan`a tanıtıldı.
Bafra Haber

 |  - Atatürk ilköğretim okulu müdürü Recep Arabacı ve öğretmenleri tarafından hazırlanan "Düşüne- Üreten ve Lider Öğretmenler" konu proje Bafra Kaymakamı Halis Arslan`a tanıtıldı.

Yapılan toplantıya Kaymakam Halis Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Ali Hatipoğlu ve projeyi yürütecek olan eğitimciler katıldı.

Toplantı sinevizyon sunumuyla anlatıldı.

Sunumda Atatürk İlköğretim Okulu müdürü Recep Arabacı; " Öğretmenlerin kalıplaşmış öğretme tekniklerinin dışına çıkmalarını sağlayıcı, mesleki yeterliklerini geliştirici, öğrencilerin öğrenme ihtiyaçlarını karşılayan, okul-öğretmen-veli işbirliğinin etkili olarak kurulmasını sağlayan bu projeyle hizmet vermeye çalışacağız. Amaç olarak ise eğitim ve öğretim kalitesini artırmak amacıyla etkili öğrenme ve öğretme ortamları oluşturmak ve öğretmenlerin eğitim öğretimin niteliğini artıracak uygulamalarının geliştirilmesini sağlamaktır. Bu projenin hedefi ise ilçemizde bulunan ve pilot seçilecek olan 3 ilkokul ve 3 ortaokul da yapmayı düşünüyoruz. Burada ki gayemiz idareci, öğretmen, öğrenci ve velileri oluşturmaktır. Bu proje 2015 yılı Şubat ayında faaliyete başlatıp, 2018 yılı haziran ayında sona erecektir. Pilot uygulamada 2015 yılı Şubat ve Temmuz ayları arasında yapılacaktır. Pilot seçilen okullarımızda projelerin paylaşımı için aylık süreç toplantılarımızı yapacağız. Saha ziyaretleri ve süreçler izlenecek." dedi.

Kaynak: Bafra Kaymakamlığı

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atatürk İlköğretim Okulundan Düşünen "" Üreten Ve Lider Öğretmenlerle Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0