GÜNDEM

Atilla Özer`den Sahtekar Televizyon Programcısı Uyarısı

 
 605
Atilla Özer`den SahtekarTelevizyon Programcısı Uyarısı - Samsun ve çevresinde yaptığı TV programları ile tanınan Atilla Özer, Vezirköprü Çağrı FM`e konuk oldu.
Bafra Haber

 |  - Samsun ve çevresinde yaptığı TV programları ile tanınan Atilla Özer, Vezirköprü Çağrı FM`e konuk oldu.

24 kasım öğretmenler günü sebebi ile Vezirköprü`de bulunan Televizyon yapımcısı Atilla Özer, Tarihi Bedesten`de 400 öğretmenin katıldığı  kutlamalarda öğretmenler ile röportaj yaptı. 
Özer, gecede sahne alan Kuzey müzik grubu Cem Kor ve Kaptan Mustafa ikilisinin seslendirdiği eserlerden de alıntı yaparak bir çekim gerçekleştirdi.


Çekimlerin ve gecenin bitiminden sonra Atilla Özer Çağrı FM Radyosuna ziyarette bulundu. Geçmişte yaşadığı radyoculuk ve yayıncılık anılarını anlatan Özer, yeni projelerden bahsetti.
Yaptığı programlarla birçok ilçenin tanıtımına katkı sağlayan Özer bu projelerin devamının geldiğini ancak her meslekte sahtekarlık olaylarının olduğu gibi yapımcılık ve tv programcılığı sektöründe de bu tür sıkıntıların olduğunu dile getirerek bu konuda vatandaşların uyarılması gerektiğini ifade etti.

Atilla Özer, "Biz falanca TV`den geliyoruz, çekim yapacağız diyenlere inanmayın. Sözde çekim yaparak ve ücret tahsil ederek kayıplara karışıyorlar. Vatandaşlar bu oyunlara gelmesin." dedi. Özer son olarak, Çağrı FM`in Yayın Yönetmeni Kaptan lakaplı Mustafa Bektaş Altay`a yayın hayatında başarılar diledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atilla Özer`den Sahtekar Televizyon Programcısı Uyarısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0