SİYASET

Av. Orhan Kırcalı: Ak Parti Oto Yollardır, Hastanelerdir

 
 476
Av. Orhan Kırcalı: AkParti Oto Yollardır, Hastanelerdir - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada "AK Parti İktidarı, hızlı tren, üçüncü boğaz köprüsü, oto yollar, okullar, üniversiteler, hastaneler, üçüncü havaalanıdır. Vizyon demek ve projeleri hayata geçirmektir."  dedi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada "AK Parti İktidarı, hızlı tren, üçüncü boğaz köprüsü, oto yollar, okullar, üniversiteler, hastaneler, üçüncü havaalanıdır. Vizyon demek ve projeleri hayata geçirmektir."  dedi.

Kırcalı açıklamalarında şunları söyledi:

AK Parti iktidarı 13 yıldır, ülkemize ve Samsunumuza ekonomi, eğitim, sağlık, ulaşım, yerel yönetimler, demokrasi, enerji, sosyal yardımlaşma turizm ve sanayi gibi sayısız alanda çok önemli hizmetler yapmıştır. Ülkemizi istikrar içinde yönetmiş ve krizlerden uzak tutmuştur. Türkiye güçlü ve büyük bir ülke olarak dünyada ki yerini almış,  Samsunumuz ise büyümüş ve gelişmiştir.

Başbakanımız Prof. Dr Sayın Ahmet Davutoğlu`nun ifade ettiği gibi 1 Kasım bir milattır. 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için yeni bir başlangıç olacağına inanıyorum.

AK Parti İktidarı,

Milletimize hizmet etmek, Türkiye`ye sevda duymaktır, insanlarımızın dertleriyle dertlenmek, güzel bir geleceğe hep birlikte yürümektir.

AK Parti İktidarı,

Hızlı tren, üçüncü boğaz köprüsü, oto yollar, okullar, üniversiteler, hastaneler, üçüncü havaalanıdır. Vizyon demek ve projeleri hayata geçirmektir.

Ak Parti 13 yıldır bu anlayışla milletimizin hizmetinde ve emrinde olmuştur.

Ak Partinin Tek Başına İktidarı:

İstikrar Olacaktır,

Kalkınma Olacaktır,

Refah, Mutluluk Huzur ve Yeni Bir Türkiye Olacaktır.

1 Kasımdan sonra da milletimizin desteği ile Türkiye`nin kalkınması ve ilerlemesi devam edecektir. Bunun için "İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte Samsun"  diyoruz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde hemşerilerimizden desteklerin rica ediyoruz.

 

Bafranın haberi, bafra