SİYASET

Av.orhan Kırcalı Hız Kesmedi

 
 209
Av.orhan Kırcalı Hız Kesmedi - AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı seçim döneminde ki yoğun temposuna hız kesmeden devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı seçim döneminde ki yoğun temposuna hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmaları döneminde sürekli halkın içinde olan, sıkmadık el bırakmamak için çalışan Kırcalı milletvekili olduktan sonrada bu çalışmalarına devam ediyor. Samsun Milletvekili Kırcalı dün Salıpazarı, Terme, Tekkeköy ilçelerinde halkla beraber olarak Samsun milletvekilleriyle beraber teşekkür ziyaretleri yaptı. Bu ziyaretlerle Samsun 17 ilçesinde ki teşekkür ziyaretlerini tamamlandı. Daha sonra ise AK parti Samsun İl başkanlığına gitti, partililerle beraber oldu. Teşekkür etti. AK parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı bugün ise Lâdik ve Atakum ilçelerinde görev yapmış olan amansız bir hastalıktan dolayı vefat eden 1972 doğumlu polis memuru Murat Akkurt`un cenazesine katıldı. Bafra`da bir işyerinin açılışında bulundu. Kırcalı Bafra`da ki teşekkür ziyaretlerine ise devam ediyor.

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:  1 Kasım seçimlerinde kaybeden yoktur. Kazanan ise Türkiye ve milletimiz olmuştur. Açık bir şekilde ve net bir şekilde söylüyoruz, AK Parti her seçimde sayısal olarak aldığı oy kadar, bunun arkasındaki meşruiyetin gücüne dayanan bir partidir. O sebeple bize oy verenlere teşekkür ettiğimiz kadar, onlara şükranlarımızı sunduğumuz kadar, sandık başına giden, oy versin, vermesin bütün partilerin tabanındaki diğer vatandaşlarımızın hepsine demokrasimize sahip çıktıkları içinde şükranlarımızı sunuyoruz.  Milletimizle kurduğumuz ilişki bakımından daha büyük bir tevazuuyla daha çok çalışarak, her kesimle daha eşitlikçi, daha özgürlükçü ilişkiler kurarak, Türkiye`nin toplumsal barışını her zaman en yüksekte tutmaya çalışarak, reformları kesintisiz bir biçimde devam ettirerek Türkiye`de en önemli şeyin birlik, beraberlik, dirlik içerisinde 2023 hedeflerine ulaşmak olduğunun bilincinde olarak siyasi süreci ve anlayışı  sürdüreceğiz. Türkiye`nin sorumluluğunu 14 yıldır taşıyoruz, bundan sonra omuzlarımıza yüklenen ağır yükün farkındayız. Bu sebeple büyük bir şükranla aziz milletimizin partimize tevdi ettiği bu sorumluluk karşısında üzerimize düşeni yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu bizim için büyük onurdur, büyük bir şereftir, milletin görevlendirmesi şereflerin en büyüğüdür. Aziz milletimiz büyük bir alicenaplık göstererek partimize bu şekilde teveccüh göstermiştir, bunun kıymetini her zaman bileceğiz, bunun karşılığını vermek için de büyük bir gayret içerisinde olacağız.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Av.orhan Kırcalı Hız Kesmedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0