GÜNDEM

Ayhan Can`dan Küsader`e Mavi Kapak

 
 486
Ayhan Can`dan Küsader`e Mavi Kapak - Bafra Mevlana Mahallesinden Ayhan Can adlı bir vatandaş, toplamış olduğu bir çuval dolusu mavi kapağı Bafra KÜSADER`e teslim ederek sakat bir vatandaşa tekerlekli sandalye alınması için destek oldu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Mevlana Mahallesinden Ayhan Can adlı bir vatandaş, toplamış olduğu bir çuval dolusu mavi kapağı Bafra KÜSADER`e teslim ederek sakat bir vatandaşa tekerlekli sandalye alınması için destek oldu.

Küsader Başkan Yardımcısı Oktay Zerrin`e teslim ettiği mavi kapaklar hakkında hayırsever vatandaş Ayhan Can şöyle dedi:

"1981 Sakarya doğumluyum. Ben bu mavi kapakları Sakatlar Derneği`ne ulaştırmanız için size getirdim. Sizin aracılığınızla sakat bir kardeşimize tekerlekli bir sandalye alınmasını istedim. Kendim yufkacıyım. Kapakları size getirdim siz de Allah razı olsun kabul edip bunları sakatlar derneğine ulaştıracaksınız. Derneğiniz İshaklı Mahallesi`nde; ben de Mevlana Mahallesi`ndeyim ve size yakın olduğu için derneğiniz aracılığıyla bu kapakları sakatlar derneğine ulaştırmanız amacıyla Küsader`e getirdim. Haftaya bir çuval daha mavi kapak getireceğim."

Küsader Başkan Yardımcısı Oktay Zerrin de "bu güzel ve insani yardım ve düşünceniz için teşekkür ederiz. Sakatlara, engellilere karşı hepimiz sorumluyuz bir yerde. O bakımdan sizi bu duyarlı tavrınızdan dolayı kutlarım. Emanetinizi en kısa zamanda yerine ulaştıracağız. Ayrıca KÜSADER Yönetim Kurulu olarak da ilginize teşekkürler."

Haber Merkezi- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ayhan Can`dan Küsader`e Mavi Kapak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0