SAMSUN

Ayvacık'ta Kan Bağışı Rekoru Kırıldı

 
 122
Ayvacık'ta Kan Bağışı Rekoru Kırıldı - Samsun'un Ayvacık ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına rekor katılım sağlandı
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Ayvacık ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına rekor katılım sağlandı

Ayvacık Kaymakamlığı desteği ile Ayvacık Müftülüğü ve Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası yine rekor katılım ile sonuçlandı. Kampanya ile bir günde 355 ünite kan bağışı toplanırken bu rakam ile Samsun'un ilçelerinde bir günde toplanan en yüksek sayıdaki kan bağışı sayısına ulaşıldı. Ayvacık 2014 yılı Mayıs ayında düzenlenen kampanyada 110 ünite ve Kasım ayında ise 211 ünite kan toplamış ve yine ilçeler rekorunu kırmıştı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği kampanyada daire amirlerinin yanı sıra Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca da kan toplama aracını ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Organizasyonda elde edilen başarı nedeni ile Kızılay Ayvacık ilçe başkanı Ali Seven ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Halil Kalaycı ile emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Can Kazım Kuruca, kan bağışı yapan vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ayvacık'ta Kan Bağışı Rekoru Kırıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0