SPOR

Bafralı Badmintoncularda Milli Takım Heyecanı

 
 1111
Bafralı Badmintoncularda Milli Takım Heyecanı - Ülkemizde yapılacak olan üç uluslararası  turnuvada Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Serkan Uğurlu, Koray Yöro ve Gökhan Zenbilci Badminton Milli Takımlarında görev alacak.
Bafra Haber

 |  - Ülkemizde yapılacak olan üç uluslararası turnuvada Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Serkan Uğurlu, Koray Yöro ve Gökhan Zenbilci Badminton Milli Takımlarında görev alacak.

8-10 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak 15 Yaş Balkan Badminton Turnuvasında  Serkan Uğurlu, 11-14 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak Uluslararası Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Koray Yöro, Gökhan Zenbilci, Serkan Uğurlu, 18-2 1 Aralık 2014 tarihlerinde Ankara'da yapılacak Türkiye İnternational serisinde Koray Yöro, Gökhan Zenbilci Badminton Milli Takımında ülkemizi temsil edeceklerdir. 

Badminton Milli Takım Antrenörü Şaban Kırcalı : " Sporcularımız Kasım ayı içerisinde Ankara'da yapılan seçmelerde Badminton Milli Takımlarda oynama hakkını kazandılar. Sporcularımızın seçmelere ve uluslararası turnuvalara katılmasına maddi manevi destek veren Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt 'a, İl Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ' a, İlkadım Belediyesi Spor Koordinatörü Üzeyir Kodan ' a ve antrenör arkadaşım Deniz Balçık ' a teşekkür ederim'' dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Badmintoncularda Milli Takım Heyecanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0