GÜNDEM

Bafra Açık Cezaevinde Su Kesintisi

 
 319
Bafra Açık Cezaevinde Su Kesintisi - Bafra Haber - Samsun`un Bafra ilçesi Açık Cezaevinde uygulanan su kesintisi mahkumlara zor günler yaşatıyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Samsun`un Bafra ilçesi Açık Cezaevinde uygulanan su kesintisi mahkumlara zor günler yaşatıyor.

Edinilen bilgiye göre Bafra Açık Cezaevinde yüksek su faturaları sebebi ile su kesintisi yapılıyor. İddiaya göre Açık Cezaevinde su sadece sabah 08.00-10.00, öğleden sonra 12.30-14.00, akşam 17.30.00-20.00 saatleri arasında veriliyor.
Bafra Kapalı Cezaevinden tahliye olan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir tutuklu cezaevinde uygulanan su kesintisini ve yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:
"Mahkumlara su verilmemesi ne demek. Çin işgencesi mi yapıyorsunuz. Bafra`ya ve bölgeye hizmet verdik diye dillerinden düşürmedikleri cezaevinde su yok. Bunu nasıl açıklayacaklar. Bize söylenen su faturası çok geliyormuş ve bundan dolayı kesinti yapılıyormuş. Sudan tasarruf mu olur. Cezaevinde her türden insan var. Yaşlısı var, yetişkini var, çocuğu var. Tuvalete nöbetle mi gidecekler. Tuvaleti gelmiş bir insanın suların açılma vaktini beklemesi ne demek.
Biz sıcak sudan söz etmiyouruz. Ondan vazgeçtik. Sıcak su haftada 2 defa veriliyor. Biz yaşam suyundan, bildiğiniz sudan söz ediyoruz. Tuvaletlerdeki rezervuar vanalarını da 1 hafta önce körlediler.  Cezaevinde yatanlar insan değil mi." 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Açık Cezaevinde Su Kesintisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0