GÜNDEM

Bafra Aktif Eğitimciler Sendikası Muharip Gaziler Derneğinde

 
 645
Bafra Aktif EğitimcilerSendikası Muharip Gaziler Derneğinde - Aktif Eğitimciler Sendikası Bafra İlçe Temsilcisi Ercan Sırma ve üye arkadaşları Gaziler günü dolayısıyla Muharip Gaziler Derneğine ziyarette bulundular.
Bafra Haber

 |  - Aktif Eğitimciler Sendikası Bafra İlçe Temsilcisi Ercan Sırma ve üye arkadaşları Gaziler günü dolayısıyla Muharip Gaziler Derneğine ziyarette bulundular.

Bafra Temsilcisi Sırma; "Türk tarihinde İslam öncesi ve sonrası şehitlik ve gazilik onuru vardır. Her Türk bu onura kavuşmak için vatanı, milleti, bayrağı, milli marşı ve kutsal değerleri için savaşır. Çünkü milli hasletlerimizde olan bu duyguların, Türk milleti ve her birey için vazgeçilmez bir anlamı ve önemi vardır.

19 Eylül aynı zamanda milletimiz için kahramanlık günüdür. Önemi büyük Gaziler Gününü gelecek nesillere güzel bir şekilde anlatmak biz eğitimcilerin en önemli görevidir diye belirtti. Güzel ev sahipliğiniz için Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin Beyefendiye ve burada bulunan Gazi ve yakınlara teşekkür ederiz." dedi.

Murahip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin; "Bizleri bu günümüzde hatırlayıp onurlandıran Aktif Eğitimciler Sendikası Temsilcisi Ercan Sırma Beyefendiye ve beraberinde gelen üye arkadaşlarına teşekkür ederiz." dedi.

 

                                                                                                                             

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Aktif Eğitimciler Sendikası Muharip Gaziler Derneğinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0