GÜNDEM

Bafra Anadolu Gençlik Çanakkale`de Ecdadını Ziyaret Etti

 
 300
Bafra Anadolu GençlikÇanakkale`de Ecdadını Ziyaret Etti - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bafra şubesi tarafından organize edilen, ecdadı anma etkinliği 31 Mart-02 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bafra şubesi tarafından organize edilen, ecdadı anma etkinliği 31 Mart-02 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren AGD organizasyon komisyonu Başkanı İsmail Hakkı Koç, "31 Mart Cuma günü Bafra`dan yola çıkan lise öğrencilerimiz uzman ekiplerle 1 Nisan günü Çanakkale şehitlerimizi ziyaret ederek tüm Türkiye`den katılan AGD`li öğrencilerimizle 250 bin şehidimiz için 250 bin hatim duasında bulundular.

Ardından gün boyu şehitlikleri ziyaret eden öğrencilerimiz akşam Balıkesir`e geçerek orada konakladıktan sonra Bursa Ulu Cami ziyareti ve şehir gezisinin ardından Bafra`ya döndüler.

Çanakkale ziyareti bir gezi değil tarihimizin gençlerimizin şuurlarına yerleştirilmesi, Çanakkale ruhunun gençlerimize vermek azmin ve inancın başarısını kendilerini örnek teşkil etmesini sağlamaktır." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Gençlik Çanakkale`de Ecdadını Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0