EĞİTİM

Bafra Anadolu Lisesi Öğrencileri Huzurevi Ziyaretinde Yaşlılarla Kaynaştı

 
 804
Bafra Anadolu Lisesi ÖğrencileriHuzurevi Ziyaretinde Yaşlılarla Kaynaştı - Bafra Anadolu Lisesi Felsefe Kulübü ve 9-C sınıfı öğrencilerinin"Sosyal Sorumluluk Projesi"Kapsamında düzenlediği ziyaret programı, öğrencilerle huzurevi sakinlerini bir anda kaynaştırdı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Lisesi Felsefe Kulübü ve 9-C sınıfı öğrencilerinin"Sosyal Sorumluluk Projesi"Kapsamında düzenlediği ziyaret programı, öğrencilerle huzurevi sakinlerini bir anda kaynaştırdı.

Kalabalık bir öğrenci gurubuyla yaşlıları ziyaret eden Bafra Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz karşıladı. Yılmaz, öğrencilere bir konuşma yaparak, bu ziyaretlerin çok önemli olduğunu, hem yaşlılara moral verdiğini, hem de vatandaşların duyarlılığını artırdığını belirterek, Bafra Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmen ve öğrencilerine bu duyarlılığı gösterdikleri için teşekkür etti.

Daha sonra öğrenciler hediyelerini sundular. Yaşlılar için hazırlatılan "Bafra Anadolu Lisesi Sizinle" yazılı pastayı yaşlılarla birlikte kestiler. Müzik öğretmeni Adalet Kol, Görsel Sanatlar Öğretmeni  Hakime Küçük ve İngilizce Öğretmeni Fatma Lokman'ın öğrencilerle oluşturdukları koro, mini konserle eğlenceli dakikalar yaşattı. Öğrencilerle oyun oynayan, sohbet eden, fotoğraf çektiren, hatta bilek güreşi yapan yaşlılar görülmeye değerdi. Programın sona ermesiyle veda vakti geldi. Öğrenciler bu ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek tekrar geleceklerini ve ailelerini, arkadaşlarını ziyaret etmelerini teşvik edeceklerini belirttiler.

Felsefe Kulübü rehber öğretmeni Saniye Ataseven açıklamasında, Felsefe Kulübü ve 9-C Sınıfı öğrencilerinin"Sosyal Sorumluluk Projesi"Kapsamı'nda düzenlediği ziyaret programının, aynı zamanda öğrencileri toplum hizmeti konusunda bilinçlendirmeyi, toplumun dikkatini de çekerek insanların yakın çevresindeki insanlara karşı duyarlılık oluşturmayı da amaçladığını belirtti.

Bafra Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Murat Baş, Huzurevi ziyaretlerini 2008 yılından bu yana sekiz yıldır düzenli olarak yaptıklarını, okul öğrencilerinin bu konuda büyük hassasiyet gösterdiklerini belirterek"buraya ziyarette bulunan her bir öğrencinin ziyaret sonrasında bir ninesi, bir dedesi oluyor"diyerek, gösterdikleri ilgiden dolayı, Bafra 75. Yıl Huzurevi yönetici ve personeline, okulu adına teşekkür etti.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesi Öğrencileri Huzurevi Ziyaretinde Yaşlılarla Kaynaştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0