EĞİTİM

Bafra Anadolu Lisesinden Huzurevi Ziyareti

 
 812
Bafra Anadolu Lisesinden Huzurevi Ziyareti - Bafra Anadolu Lisesi Felsefe öğretmeni Saniye Ataseven tarafından, Bafra 75. Yıl Huzurevi`ne bir ziyaret tertip edildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Lisesi Felsefe öğretmeni Saniye Ataseven tarafından, Bafra 75. Yıl Huzurevi`ne bir ziyaret tertip edildi.

Fizik öğretmeni Belgin Karaoğlan da sınıfı ile destek verdi. Ziyaret, Okul Müd. Baş. Yrd. Okul Müdür Başyardımcısı Murat Baş sorumluluğunda gerçekleşti.                                                                                                                                                        

Saniye Ataseven, "ziyaretin amacını öğrencilere çevremizde ve yakınımızda sevgiye, şefkate, yardıma muhtaç insanlar bulunabileceğini göstermek, bu insanları toplumumuzun bir parçası olarak desteklemek, hatırdan çıkarmamak, sorunlarına duyarsız kalmamak ve böylelikle toplumsal duyarlılığı geliştirmek"  olduğunu ifade etti.

Belgin Karaoğlan, bu ziyaretten öğrencilerin çok etkilendiğini, hayatları boyunca unutamayacakları anlar yaşadıklarını ve bundan sonraki hayatlarında daima çevresindeki insanlar için bir şeyler yapabilecekleri inancına sahip olduklarını"  belirtti.

 Bafra Anadolu Lisesi Müd. Baş Yrd. Murat Baş ile konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

"Bafra Anadolu Lisesi olarak her yıl iki veya üç kez öğretmen ve öğrencilerle birlikte huzurevini ziyaret etmek düşüncesindeyiz.

 Her defasında farklı ve duygusal anlar yaşanmakta olup, yaşlılarımız bu öğrencileri çok sevmektedirler.

 Bu tür ziyaretlerden yaşlılarımız da çok memnun kalmış olup daha sık ziyaret yapılması, toplumun değişik kesimlerinden de ziyaretler yapılarak onların yalnız olmadıklarını göstermek gerekmektedir.

Bafra 75. Yıl Huzurevi`nin son derece bakımlı ve üst düzey kalitede hizmet verdiğini görmekten onur duyduk.

 Başta Kurum Müdürü Mustafa Erdoğan olmak üzere, Bafra 75. Yıl Huzurevi Yönetimi ve personeline şükranlarımızı sunuyoruz, Öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum"  dedi.

Öte yandan, Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri, Huzurevi Yaşlılarına beraberinde getirdikleri hediyeleri ve çiçekleri takdim edip, bol bol fotoğraf çekindiler.

Haber: Oktay ZERRİN

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesinden Huzurevi Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0