EĞİTİM

Bafra Atatürk Ortaokulunda Su Kaşifi Atölye Çalışması

 
 165
Bafra Atatürk OrtaokulundaSu Kaşifi Atölye Çalışması - Su Kaşifi programı kapsamında Türkiye`deki okullar arasında ilk 10`a giren Bafra Atatürk Ortaokulu Su Kaşifi ekibi atölye çalışması ile ödüllendirildi.
Bafra Haber

 |  - Su Kaşifi programı kapsamında Türkiye`deki okullar arasında ilk 10`a giren Bafra Atatürk Ortaokulu Su Kaşifi ekibi atölye çalışması ile ödüllendirildi.

Bafra Atatürk Ortaokulu Su Kaşifi ekibi, Mikado Sürdürülebilir Kalkınma Danışmanlığının HSBC su programı desteği ile Türkiye`de yürüttüğü Su Kaşifi programında, okulda gerçekleştirilen çalışmalara sonucunda ilk 10`a girmişti.

Proje yürütücüsü Mehtap Yılmaz ile Bafra Atatürk Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmenleri Hacer Yiğit ve Özgür Kınay`ın çalışmaları ile 8-14 yaş grubu öğrencilerinin su ile ilgili farkındalığını artırmak amacı ile çeşitli çalışmalar yapılmıştı.

Ülke çapında ilk 10`a giren ekip Atölye Çalışması ile ödüllendirildi. Atölye çalışması İstanbul`dan Mikado Danışmanlık proje koordinatörü Şadan Ertekin Mis tarafından gerçekleştirildi. 2,5 saat süren atölyede öğrenciler yıl boyu yaptıkları çalışmaları sundular. Şadan Ertekin Mis ise öğrencilerin proje sonu yeterliliklerini ölçtü. Atölye çalışmasında önümüzdeki hafta yapılması planlanan Su Festivalinde neler yapılabileceği konuşuldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Atatürk Ortaokulunda Su Kaşifi Atölye Çalışması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0