GÜNDEM

Bafra Bakav Tsm Korosu Çalışıyor

 
 215
Bafra Bakav Tsm Korosu Çalışıyor - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafra Kalkınma Vakfı (BAKAV) TSM Korosu, Şoförler Odası zemin katındaki çalışmalarına devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafra Kalkınma Vakfı (BAKAV) TSM Korosu, Şoförler Odası zemin katındaki çalışmalarına devam ediyor.

Amaçlarının; düzenlenecek konserlerin kaliteli ve seçkin bir repertuarla müzikseverlerin huzuruna çıkmak olduğunu belirten Bakav TSM Koro Şefi, bestekar Celalettin Demir şöyle dedi:

"Belediyeden emekli olunca musiki faaliyetlerine daha geniş bir zaman ayırma imkanım oluyor. Koro ses ve saz arkadaşlarımız da haftanın iki günü(salı-cuma)işleri olmasına rağmen sağolsunlar  işlerinden ve ailelerindenferagat edip koroya geliyorlar. Gönüllü bir musiki seferberliği neticede bu ve bu işi özünde ve ruhunda sevmedikçe, başarı ve kaliteyi sağlamak mümkün değil."

BAKAV TSM Korosu Şefi, Samsun Belediye Konservatuarı mezunu deneyimli hoca, bestekar Celalettin Demir, son günlerde beste konusuna da ciddi bir önem verip yepyeni besteleriyle dikkat çekmeye başladı.

Bafra ve Canik Konserlerinde kendisine ait yeni besteleri de seslendiren koro, şimdi de yepyeni ve Bafralı söz yazarı Oktay Zerrin`in sözlerini yazıp; ilk şiir kitabına da adını verdiği"Denizler Meskenmiş O Martılara-Bir Sevgi Ufkundan Şarkılara"adlı Nihavent ve yine sözleri Oktay Zerrin`e ait"Canımda Can Olmak İstiyorsan Gel"adlı Karcığar makamındaki 2 yepyeni şarkıya da repertuarlarında yer veriyor.

Yine günün sevilen eserlerinin yanı sıra; sürpriz yeni besteler de koro tarafından seslendiriliyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Bakav Tsm Korosu Çalışıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0