BAFRA BELEDİYESİ

Bafra Belediyesi 2. Samsun İnşaat Fuarı`nda

 
 141
Bafra Belediyesi 2. Samsun İnşaat Fuarı`nda - Samsun`da yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firma ve markaların yanı sıra tarihi kent dokuları ile kentsel-kültürel miraslarının korunması ve tanıtılması amacıyla ilçe belediyelerinin de katıldığı "2. Samsun İnşaat Fuarı-2016" açıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`da yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firma ve markaların yanı sıra tarihi kent dokuları ile kentsel-kültürel miraslarının korunması ve tanıtılması amacıyla ilçe belediyelerinin de katıldığı "2. Samsun İnşaat Fuarı-2016" açıldı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi`nde 83 firma ile 249 markanın yer aldığı fuarın açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Sinop Vali Vekili ve Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile sektör temsilcileri katıldı.

 Açılışın ardından Vali Şahin ve beraberindekiler fuarı gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

 Standları gezen heyet, Bafra Belediyesi Standında mola verdi. Başkan Şahin misafirlerine ilçenin meşhur kaymaklı lokumu ve nokulunu ikram etti.

 Başkan Şahin Belediye standına gelen ziyaretçilerle de yakından ilgilendi. Daha sonra da standları gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bafra belediyesi 2. Samsun inşaat fuarı`nda

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi 2. Samsun İnşaat Fuarı`nda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0