SPOR

Bafra Belediyesi Gsk Bartın Yolcusu

 
 161
Bafra Belediyesi Gsk Bartın Yolcusu - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 7. Grup`ta mücadele eden Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı, Bartın yolcusu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 7. Grup`ta mücadele eden Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı, Bartın yolcusu.

İlk maçında mükemmel bir galibiyet yaşayan ve 2 puanla grup 2.si olan Bafra Belediyesi GSK, gruptaki ikinci mücadelesine Bartın Belediyesi ile deplasmanda devam edecek.

Bafra Belediyesi GSK Basketbol takımı Menajeri Bahri Çakır şu değerlendirmelerde bulundu:

Bartın Belediyesi gibi bir tecrübeli takıma karşı oynayacağız. Biz ilk maçımızı kazandık ancak onlar ilk maçlarını kaybettikleri için ikinci maçlarını yani bizimle kendi evlerinde olan maçlarını almak için ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyorum. Yaş ortalaması 27 olan bir takıma karşı, gençliğimizi ve enerjimizi sahaya yansıtıp  guruptan çıkmak için bir basamak olan bu maçı kazanmak için bütün bir hafta gerekli olan bütün çalışmalarımızı yaptık. Bunun içinde bu maçı kazanıp yolumuza puan alarak devem etmek istiyoruz.

İlk maçın verdiği heyecanla oyuna hızlı bir başlangıç yaptık ama sonra bunun bu şekilde devam edeceği inancı ile oyuncularımda motivasyon kaybı yaşandı. Bu genç oyuncularda bazen olabiliyor. Devre arasında oyuncularımızın motivasyonunu kazandırmayı başararak 20 sıfırlık bir seri yakaladık ve maç sonuna kadar devam ettik.

Bu önümüzdeki maçta bu motivasyonun, özellikle savunma dalında ki motivasyonun en üst seviyede tutup maçı dengeli oynayıp 3. periyotta zaten fizik olarak atletik oyunculara sahip olduğumuz için amacımız oyunu bitirmek olacak.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi Gsk Bartın Yolcusu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0