SPOR

Bafra Belediyesi Gsk Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor

 
 646
Bafra Belediyesi Gsk BasketbolTakımı İlk Maçına Çıkıyor - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü (Bafra Belediyesi GSK) Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 7. Grup`taki ilk karşılaşmasına Cumartesi günü çıkıyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü (Bafra Belediyesi GSK) Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 7. Grup`taki ilk karşılaşmasına Cumartesi günü çıkıyor.

Bafra Belediyesi GSK, Marzinc Sağlıkspor (Karabük) ile 21 Kasım Cumartesi günü saat 14.00`da Yeni Bafra Spor Salonunda karşılaşacak.

Bir aydır lige hazırlanan Bafra Belediyesi GSK Basketbol takımı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bafra Belediyesi GSK Basketbol Takımı Antrenörü Nizamettin Taşçı, " Yeni bir kulüp ile yeni başarılara imza atmak için yola çıktık. Bu uğurda elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Takımımız grubun değil ligin en genç takımı. Oyuncularımızdan çok ümitliyiz. Cumartesi günü ilk maçımıza çıkacağız. Tüm halkımızı maçımızı izlemeye davet ediyoruz. Ayrıca Salon sporlarına desteğinden dolayı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e ve Kulüp Başkanımız Adnan Hazır`a teşekkür ederim. " dedi.

İlk maçın heyecanını yaşadıklarını belirten takımın 2.kaptanı Mikail Güler ise, "Yetenekli ve genç bir takımız. Hepimizin bireysel olarak ayrı ayrı yetenekleri var ama en önemlisi takım olmayı başarabilmektir. Gerek antrenmanlarda gerekse dışarıda takım olmayı başarabildiğimizi gördüm.  Sıra antrenmanlarda göstermiş olduğumuz özveriyi maçta göstermekte. 21 Kasım Cumartesi günü kulüp olarak ilk maçımıza çıkacağız. Maç evimizde olduğu için avantajlı durumdayız.  Bizi zorlayacak takım olmayacak çünkü biz rakiplerimize değil kendi oyunumuza bakacağız. Biz rakipten çok kendi oyunumuzla ilgileniyoruz." İfadelerinde bulundu.

6 takımın yer aldığı EBBL 7. Grup`ta şu takımlar yer alıyor: Bafra Belediyesi GSK, Marzinc Sağlıkspor (Karabük), Safranbolu Belediyespor, Bartın Belediyespor, Amasya Polis Gücü, Canik Başarı Üniversitesi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi Gsk Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0