SPOR

Mahmut Kırıcı: Öğrencilerim Takım Arkadaşlarıma Karşı Mücadele Edecek

 
 397
Mahmut Kırıcı: Öğrencilerim TakımArkadaşlarıma Karşı Mücadele Edecek - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Mahmur Kırıcı: "Öğrencilerim takım arkadaşlarıma karşı mücadele edecek." dedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Mahmur Kırıcı: "Öğrencilerim takım arkadaşlarıma karşı mücadele edecek." dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)  3. Lig 3. Grup`ta mücadele eden Bafra Belediyesi GSK Voleybol takımı, Bafra`da Orduspor`u ağırlıyor.

8 takımın yer aldığı ligde 9 puanla grup ikinciliğini elinde tutan Bafra Belediyesi GSK, Grupta 5. sırada yer alan Orduspor ile 29 Kasım Pazar günü saat 13.00`da Bafra`da mücadele edecek.

Takım arkadaşlarıyla öğrencilerinin karşılaşacağını belirten Bafra Belediyesi GSK Voleybol Takımı Antrenörü Mahmut Kırıcı, "Geçtiğimiz Pazar günü Fındıklı maçı oynadık. Bizim açımızdan iyi geçtiğini söyleyemem fakat tecrübeler yenilgilerle olur. Bunu bir tecrübe olarak artı hanemize koymak istiyorum. Neden bilmiyorum Fınıdklı maçında setlerde 21- 22 puana ulaştığımızda takım bir durdu, maçı 22 puana kadar izleyip gidenler Bafra maçı 3-0 kazanmıştır demişlerdir ama ne yazık ki takım durdu ve bir türlü toparlayamadık. Mola aldık, oyuncu değiştirdik ama bir türlü geri döndüremedik. Bunun bize kazanımlarını + hanesine yazdık.  Antrenmanlarla bu eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Büyük ölçüde bunu bu hafta yaptığımız antrenmanlarla tamamladığımızı düşünüyorum.  29 Kasım Pazar günü Orduspor ile maçımız var. Bafra`ya çok tecrübeli bir takım geliyor. Hatta eskilerden benim takım arkadaşlarım bile var aralarında onlarla çok güzel bir maç yapacağımızı düşünüyorum.  Öğrencilerim takım arkadaşlarıma karşı mücadele edecek.  Çok eğlenceli bir maç olacak. Onların tecrübeleri sonsuz, çok iyi oyunculardı, yaşlandılar fakat bir şey kaybetmediler. Çok tehlikelidirler, biraz salmış olsak çok farklı yerlere gider maç. Güzel bir karşılaşma olacak tüm Bafra halkını maçımıza davet ediyorum. " dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mahmut Kırıcı: Öğrencilerim Takım Arkadaşlarıma Karşı Mücadele Edecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0