EDİTÖR

Bafra Belediyesinden Ahlaksız Teklif

 
 16644
Bafra Belediyesinden Ahlaksız Teklif - Bafra Belediyesinden, Bafra Haber`e reklam veren firmaya ahlaksız teklif.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesinden, Bafra Haber`e reklam veren firmaya ahlaksız teklif.

Bafra Belediyesi, belediyeye dışarıdan teknik hizmet ve mal satımı yapan bir firmaya "Bafra Haber`e reklamı kes yoksa sizinle iş yapmayacağız"           dedi.

Olay bir ay kadar önce Belediye binasında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Mali İşler müdürlüğü bünyesinde çalışan bir memur firma yetkilisini çağırdı ve "Bafrahaber`e reklam veriyorsunuz, reklamı kesin yoksa biz sizinle çalışmaya son vereceğiz." dedi. Şantaj karşısında şaşıran firma yetkilisi, belediye ile ilişiğini kendi kesti.

Firma sahibi Belediyenin teklifini kabul etmeyerek Bafra Haber ile reklam çalışmasına devam etti ve belediyenin hesabını kesmesini istedi.
Bu şantaj ve Bafra Haber`i mali yönden çökertme amaçlı talimatı kimin verdiği merak konusu oldu. Alınan bilgilere göre talimatı Belediye Mali İşler Müdürü verdi. Mali İşler Müdürü ise iddiayı kabul etmedi ve "Bizim böyle bir talebimiz yok ve olamaz da"  dedi. Zihni Şahin`in ise konudan haberinin olup olmadığı bilinmiyor.

Bafra Haber Editörü, firma sahibini bu onurlu ve dik duruşundan dolayı tebrik etti ve "Her kuşun eti yenmezmiş, bunu da herkes görsün, bilsin."           dedi.

 

EDİTÖRÜN NOTU: Haberin altına aynı IP numarası ile konuyu saptırma ve başka yerlere çekme yorumları yapılmıştır. Bu yorumları yazanların niyetleri ortadadır. Bafra Haber'in yorum özgürlüğü suistimal edilerek, haber sulandırılmakta Bafra Haber haklı iken haksız duruma düşürülmeye, itibarsızlaştırılmaya çalışılmaktadır. Dolayısı ile bu haberin altına yazılan niyeti belli yorumlar onaylanmayıp direk silinecektir. Bundan öncekilerde silinmiştir. Olay doğru ise diye başlamanın bir anlamı yoktur. Haberin doğruluğunu öğrenmek isteyenler belediyedeki muhataplarına hatta Başkan Şahin'e sorabilirler. 
Bafra Haber'e yapılan bu; maddi olarak zayıf duruma düşürerek çökertme, yok etme planları kınanacağına karşı propaganda yapılmaktadır. Bu şehrin şerefli insanları haberlerin altına art niyetli yorum yazanlar kadar istekli olsalardı Bafra bu günleri görmezdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesinden Ahlaksız Teklif içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0