GÜNDEM

Bafra Belediyesinden Editöre Yazılı Açıklama

 
 23
Bafra Belediyesinden Editöre Yazılı Açıklama - Bafra Haber olarak Editörün Günlüğünde sorduğumuz sorulara Bafra Belediye Başkanlığı Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yazılı açıklama geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber olarak Editörün Günlüğünde sorduğumuz sorulara Bafra Belediye Başkanlığı Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yazılı açıklama geldi.


Önemli bir basın kurumu olarak haber sitenizin Editörün Günlüğü bölümü ve haberlerinizde yer alan aşağıda ki hususlar konusunda açıklamamızdır:

1- Belediyemizde 33 Zabıtamız görev yapmakta olup görev alanları ve görevli sayıları şu şekildedir:
a-            Zabıta Kalemi: 1
b-           Ruhsat Bürosu: 1
c-            Araç Ekip (şoför) 2
d-           Zabıta Komiseri: 4
e-           Mezarlık: 2
f-            Çamlık Mesire alanı: 1
g-            Devriye: 3
h-           Belediye: 2
i-             İşletme ve İştirakler Müdürlüğünde görevlendirme: 3
j-             Pazar Yerleri: 2
k-            Şehir içi Görevli: 12

Olmak üzere 33 zabıta personelimiz bulunmaktadır. Ay içerisinde raporlu ve senelik izinli zabıta personelimiz olduğunda bu sayılar değişmektedir. Temmuz 2015 ayında 7 zabıtamız senelik izinli ve raporlu olduğundan 26 zabıtamız görevli olmuştur.

2- Yayınınızda da yer aldığı üzere pankart asılması yasak olan Cumhuriyet meydanımız girişinde asılı olan pankart kaldırılmıştır. İlgilisi ile görüşülmüştür. İlçemizde ki görüntü kirliliğini önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında afiş, ilan ve pankart gibi çeşitli duyuru araçlarının kullanılmasında düzenlemeler planlanmakta olup çok kısa süre içerisinde hayata geçirilecektir. Bu konuda ki tüm önerilere de açık olarak bu düzenlemeler yapılacaktır.

3- Bir süredir sitenizde haklı olarak yer alan Cumhuriyet meydanımızda ki havuzun fıskiyesinin çalışmaması arızadan kaynaklanmaktadır. Fıskiyenin zaman ayarı kısmında arıza bulunmaktadır. Bu arıza giderilmiş fakat tekrar arıza yapmıştır. Belediye ekiplerimiz arızanın giderilmesi için yeniden çalışma başlatmış olup en kısa sürede fıskiye çalışır hale getirilerek bu alanda dinlenmekte olan vatandaşlarımızın serinlemesine katkı yapılacaktır.

4- Sitenizde yer alan 28 Temmuz 2015 tarihli "Editörün günlüğü" bölümünde yer alan Çarşı camiimiz karşısında kaldırımda ki ve buna benzer dağınık görüntü veren yerlerde ki kırıklarla ilgili çalışmalar hemen yapılacaktır.

5- 28.07 tarihli "editörün günlüğü" yazınızda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında görüşleriniz yer almıştır. Baframız, belediyemizin de katkıları ile Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yapılan yatırımlar ile önemli spor tesislerine sahip olmuştur. Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü derneği kurulmuş olup, başta Voleybol, basketbol olmak üzere salon sporları, yüzme, güreş, satranç, masa tenisi gibi spor dallarında gençlerimize yaygın spor yapma imkânı sağlanmasına katkı yapılacaktır. Bu derneğimiz gençlerimize yönelik ve ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına katkı yapmak için önemli çalışmalarda yapacaktır.  Ayrıca Belediyemiz bünyesinde kurulmuş olan Kültür Müdürlüğümüz de pek çok önemli sosyal ve kültürel etkinlik yapmıştır. Bundan sonra da yapmaya devam edecektir.  Bafra Belediyesi olarak ilçemiz ve insanlarımız için Tarımdan, Turizme, tanıtımdan Kültür ve sanata yönelik yapılacak olan geniş kapsamlı istişareler ile birçok farklı ve yeni çalışmalar planlamaktadır. Hep birlikte bunlar hayata geçirilecek ve insanlarımızın hizmetine sunulacaktır.

Basın, toplumu bilgilendirme misyonuyla hareket eden,  uzağı yakın eden, görülmeyeni gösteren ve duyulmayanı duyuran bir konumdadır. Her yönüyle halkın ve vicdanların sesidir. Bu denli önemli bir görevi yerine getiren, engellenmeyen, sansüre uğramayan, baskı altına alınmayan, güçlü, ilkeli, objektif ve tarafsız bir basının kuşkusuz toplumların ilerlemesine ve gelişmesine önemli katkılar sağladığına inanmaktayız.

Bafra Belediyesi olarak bu anlayış ile hareket etmekte olup, duyarlılıklarınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.

Bafra Belediye Başkanlığı 
Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesinden Editöre Yazılı Açıklama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0