SPOR

Bafra Camiler Futbol Turnuvası Başladı

 
 825
Bafra Camiler Futbol Turnuvası Başladı - Bafra Müftülüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü organizasyonu olan; Camiler Arası Futbol Turnuvası, 16 takımın katıldığı maçlarla 27 Temmuz Pazartesi günü başladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Müftülüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü organizasyonu olan; Camiler Arası Futbol Turnuvası, 16 takımın katıldığı maçlarla 27 Temmuz Pazartesi günü başladı.

Turnuvanın açılış konuşmasını Bafra Müftüsü İsmail Çiçek yaptı.

Çiçek şöyle dedi:"Birbirinizi üzmek yok. Biriniz üzülürse, bu turnuvanın bir anlamı yok. Bu kardeşliktir. Birlikte olalım ki bu da zaten istediğimiz bir şey. Hatta birlikte piknikler düzenleyeceğiz. Şu yaz ayı bize kardeş olduğumuzu hissettirecek. Oldu mu? Zaten üzen kaybetmiş olacak. Siz üzerek başarılı olacağınızı zannediyorsanız zaten başarılı olmuş değilsiniz. Hiç üzmeden kazanacağız inşallah. Tamam mı? Peki, Bismillah diyor başlıyoruz. Hadi kolay gelsin"

Bafra Müftüsünün bu sözleri sporcu takımlar ve Protokolce alkışlandı. Bafra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak ise şöyle dedi:"Amacımız birlik ve beraberlik içersinde spor yaparak, küçük çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan, madde bağımlılığından uzak tutmak, sağlıklı ve güçlü bedenler ve zihinler oluşturmak, spor sevgisiyle çocuklarımızın manevi yönden de gelişmelerine fırsat tanımak için bu turnuvayı düzenledik. Hepimize hayırlı olsun" Turnuva`nın açılışına Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Müftülüğü görevlileri, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, hakemler ve turnuva cami takımlarının oyuncuları ve hocaları katıldı.

Bafra Müftüsü İsmail Çiçek`in topa vuruşu ve hakemliği Cem Çatmakaş`ın yaptığı günün ilk maçlarında alınan sonuçlar ve fikstür ise şöyle 27 Temmuz sonuçları:

Çinili Cami:3- Kaşıkçı İyigün Cami: 7

Doğanca Mah. Cami: 1- Fatih Cami: 3

Mevlana Cami: 4- Mimar Sinan Cami: 2

Turnuva`da, 28 Temmuz Salı günü şu maçlar oynanacak:

Çetinkaya Mrk. Cami- Barış Mah. Cami (19.00`da)

Gençlik Mrk. Kur`an Kursu- Gazi Paşa Cami (19.00`da)

Bahçeli Cami- Selimiye Cami( 20.00`da)

Yavuz Selim Vakfı Kur`an Kursu- Gaziosman Paşa Cami

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Camiler Futbol Turnuvası Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0