EDİTÖR

Bafra Chp'de Deprem Mi?

 
 5798
Bafra Chp'de Deprem Mi? - Editoryal - Bafra CHP Belediye Başkan adayı değişiyor. Bu iddia Bafra'da bomba etkisi yapacak. İddiaya göre Kemal Ünlü'nün yerine Hasan Aslan aday gösterilecek.
Bafra Haber

 |  - Editoryal - Bafra CHP Belediye Başkan adayı değişiyor. Bu iddia Bafra'da bomba etkisi yapacak. İddiaya göre Kemal Ünlü'nün yerine Hasan Aslan aday gösterilecek.

İddiaya göre CHP  ilan ettiği adayı Eczacı Kemal Ünlü`nün yerine Hasan Aslan`ı aday gösterme çalışmaları başlattı. Bilindiği üzere MHP`den aday gösterilmeyen Hasan Aslan`ın bağımsız veya başka bir partiden aday olacağı gündeme oturmuştu.

Bu iddiayı CHP Bafra Yönetimi kesin bir dille yalanladı. Anlaşılan CHP Bafra yönetimi olan bitenden haberdar değil ve yeni öğrendi ya da bilmeze yatıyor.  Bizim edindiğimiz bilgiye göre CHP'den bir grup Hasan Aslan'ın aday olması için girişimlerde bulunuyor. Haberle ilgili irtibat kurduğum CHP'li, haberi bir iki gün bekletmemi rica ederek "netleşsin öyle yayınlarsın" dedi. CHP kanadından böyle bir çalışmanın olduğunu görüp haberi bekletmeden yayımlama kararı aldık. 

İLÇE BAŞKANI YALANLADI
CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay iddiayı yalanlayarak, "Böyle bir şey söz konusu değil. Tamamen spekülasyon ve yalan. Adayımız Kemal Ünlü'dür" dedi.

HASAN ASLAN DA YALANLADI
CHP'den aday gösterileceği iddia edilen Hasan Aslan Bafra Haber'e açıklamada bulundu. Haberin asılsız olduğunu ifade eden Hasan Aslan, "Bana böyle bir teklif yapılmadı, ben de böyle bir şeyi düşünmüyorum." dedi.

 

CHP YÖNETİMİNDEN BAFRAHABER'E KINAMA

CHP Bafra İlçe Örgütü adına mesnetsiz bir karalama kampanyası düzenleyen Bafra hab. yerel internet sitesini kınıyorum. Eğer haber ve habercilikse açıp telefonu sorabilirsin liberal arkadaşım , başkalarına hizmet eden avuç dolusu yalandan ibaret olan ve akp ye yaranma eyleminden öteye gitmeyen bu karalama haberi CHP Bafra İlçe Sekreteri olarak kınıyorum
Serdar Muhsin YILDIZ
CHP Bafra İlçe Sekreteri

< charset="utf-8" type="text/java" src="//platform.twitter.com/widgets.js"> < charset="utf-8" type="text/java" src="//platform.twitter.com/widgets.js"> < charset="utf-8" type="text/java" src="//platform.twitter.com/widgets.js"> < charset="utf-8" type="text/java" src="//platform.twitter.com/widgets.js">
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Chp'de Deprem Mi? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0