GÜNDEM

Bafra Çocuk Tiyatrosu Çalışıyor

 
 381
Bafra Çocuk Tiyatrosu Çalışıyor - Bafra Kaymakamı Halis Arslan'ın istekleri arasında yer alan Bafra Çocuk Tiyatrosu Projesi Kapsamında oluşturulan ve Tiyatro Yönetmeni Hüseyin Cezairli ve eşi Birsen Cezairli'nin yönetiminde çalışan minik oyuncular, yarınlar adına umut verici bir ilerleme kaydetmeye başladılar.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan'ın istekleri arasında yer alan Bafra Çocuk Tiyatrosu Projesi Kapsamında oluşturulan ve Tiyatro Yönetmeni Hüseyin Cezairli ve eşi Birsen Cezairli'nin yönetiminde çalışan minik oyuncular, yarınlar adına umut verici bir ilerleme kaydetmeye başladılar.

Tiyatro Yönetmeni Hüseyin Cezairli, Bafra Hasan Çakın İlçe Kütüphanesi, Konferans Salonunda devam eden çalışmalar hakkında şöyle dedi:

Bafra Kaymakamımız Halis Arslan beyin istek ve projeleri arasında bulunan Bafra Çocuk Tiyatrosu çalışmalarına Hasan Çakın İlçe Kütüphanesi'nde devam etmektedir. Amacımız Bafra'mızda bir çocuk tiyatrosu oluşturmak, sanat ve sahne sanatlarını sevdirip öğretmektir. Çocuklarımızın kendilerini ifade edebilmelerinin hedeflendiği bu çalışmalara 20 civarında oyuncu öğrenci çocuğumuz yer alıyor. Oyuncu öğrencilerimiz Bafra Kızılırmak ve Kemalpaşa gibi okullardan katılmaktadır. 23 Nisan'da Bafra Kültür Merkezi'nde, 2 perdelik "Kahraman Acı Biber" adlı, arkadaşlık ve kardeşliği konu alan bir oyunu sahneye koyacağız.

Haber: Oktay Zerrin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Çocuk Tiyatrosu Çalışıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0