GÜNDEM

Bafra Coşar'la Coştu

 
 108
Bafra Coşar'la Coştu - Bafra Müftülüğü Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında 13 Temmuz 2014 Pazar günü Bafra Yeni Kent Meydanında Kur`an Ziyafeti ve Tasavvuf Musikisi programı düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Müftülüğü Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında 13 Temmuz 2014 Pazar günü Bafra Yeni Kent Meydanında Kur`an Ziyafeti ve Tasavvuf Musikisi programı düzenledi.

Programa Ankara Kocatepe Camii Baş İmam Hatibi İsmail coşar, Emekli İmam Hatip Gazelhan Bilal Demiryürek ve Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk katıldılar.

İl Müftüsü Öztürk ve Misafir iftardan önce Bafra Müftülüğünün Bafra Belediyesiyle beraber her akşam kent meydanında yaptığı ve Barış FM`den canlı yayınlanan İftar Çadırı Programına konuk oldular. Programın açılış Kur`an-ı Kerimini Ankara Kocatepe Camii Baş İmam Hatibi İsmail Coşar okudu. Emekli İmam Hatip Gazelhan Bilal Demiryürek ise kaside seslendirdi. Kendilerine, Ankara`dan gelen Devlet Korosu Kanun Sanatçısı Tanju Durak enstrümanıyla eşlik ettiler. İftar Programının sohbet konuğu ise İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk`dü.

İftardan sonra Kent Meydanında kurulan platform üzerinde devam eden programa halkın ilgisi yoğundu. İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk`ün sohbetiyle başlayan program Kur`an-ı Kerim ve kasidelerle devam etti. Yatsı ezanını çifti ezan şeklinde İsmail Coşar ve Bilal Demiryürek okudular. Teravih namazının imamlığını İsmail Coşar, Müezzinliğini ise Bilal Demiryürek yaptı. Teravih namazından sonra da program devam etti. İsmail Coşar ve Bilal Demiryürek birlikte ilahi ve kasideler seslendirdiler. Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`in yaptığı teşekkür konuşması ve dua ile program sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Coşar'la Coştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0