EĞİTİM

Bafra Cumhuriyet Ortaokulunda Kan Bağışı

 
 1403
Bafra Cumhuriyet Ortaokulunda Kan Bağışı - Samsun`un Bafra ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu ve Türk Kızılayının işbirliği ile okul bahçesine kurulan otobüste kan bağışı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu ve Türk Kızılayının işbirliği ile okul bahçesine kurulan otobüste kan bağışı yapıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü Dr. Mehmet Özbay,``Bafra Cumhuriyet Ortaokul müdürlüğü tarafından gelen talep üzerine 1 doktor, 3 flebotomist(kan alma uzmanı) ve bir şoför ile okul bahçesinde yerimiz aldık. Bafra Cumhuriyet Ortaokulu fen bilimleri öğretmeni Ali Ak ve 6.sınıf öğrencileri ile fen bilimleri dersinde işlenen kan bağışı konusunu daha etkin ve duyarlı hale getirmek için okulda bir kan bağışı kampanyası yapmak istediklerini bize bildirdiler. Bizde bu anlamlı konuya duyarsız kalmadık. Gönüllü öğrenciler ise veli toplantısının da olduğu bugün kan bağışının önemi hakkında velilere ve vatandaşlara broşür dağıttılar. Sabah saat 10.00`da başlayan kan bağışı 16.00`da sona erecek. Tüm duyarlı öğretmenlerimize, vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim.``dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Cumhuriyet Ortaokulunda Kan Bağışı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0