GÜNDEM

Bafra` Da Camiiler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

 
 61
Bafra` Da Camiiler ArasıFutbol Turnuvası Sona Erdi - Bafra Kaymakamlığının Sevgiyle Uzanan Eller Projesi, Bafra Müftülüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen Camiler Arası Futbol Turnuvası, 16 takımın katıldığı maçlarla 27 Temmuz 2015 tarihinde başlayıp, 03.08.2015 tarihinde sona erdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığının Sevgiyle Uzanan Eller Projesi, Bafra Müftülüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen Camiler Arası Futbol Turnuvası, 16 takımın katıldığı maçlarla 27 Temmuz 2015 tarihinde başlayıp, 03.08.2015 tarihinde sona erdi.

Camiiler arası düzenlenen turnuvaya Kaşıkçı iyigün, Doğanca 2. Badut, Gazibeyli mahallesi, Mimar Sinan, Çetinkaya, Gençlik merkezi kuran kursu, Bahçeli, YSV kuran kursu, Çinili, Fatih, Emirefendi, Mevlana, Barış Mah., Gazipaşa Mah., Selimiye ve G.O.P Mahallesi camilerinden toplamda 400 çocuk katıldı.

Yapılan finaller sonucunda; 1.inci Fatih Camii, 2.inci Çetinkaya Camii, 3.üncü Yavuz Selim Vakfı, 4.üncü Kaşıkçı İyigün Camii ve Centilmen ödülü ise Çinili Camii kazandı.

Ödül törenine Kaymakam Halis Arslan, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak ve veliler katıldı.

Müftü İsmail Çiçek açıklamalarında; Birbirinizi üzmeden bu turnuvayı bitirdiniz. Tebrik ediyorum.

Bu bir kardeşliktir. Birlikte olalım ki bu da zaten istediğimiz bir şeydir. Hatta birlikte piknikler düzenleyeceğiz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde spor yaparak, küçük çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan, madde bağımlılığından uzak tutmak, sağlıklı ve güçlü bedenler ve zihinler oluşturmak, spor sevgisiyle çocuklarımızın manevi yönden de gelişmelerine fırsat tanımak için bu turnuvayı düzenledik dedi.

Kaymakam Halis Arslan ise yapmış olduğu konuşmasında; "ilk öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum sevgili çocuklar. Sporu ve sporcuyu seven bir Kaymakam olarak günün ve gecenin bu saatinde çocuklarımızı sokak tehlikelerinden, kötü kişilerin kötü niyetlerinden alıkoyarak sizleri çok güzel amaçlar doğrultusunda buraya getiren herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle yaz kuran kurslarına giden çok değerli yavrularımızı camii ortamı dışında böyle bir sahanın içerisinde çok güzel bir amaç doğrultusunda bir araya getiren ilçe müftümüze ve hocalarımıza, bu yaz döneminde camilere ve spora gönderen anne ve babalarınıza teşekkür ediyorum. Spor insanı daima güleryüzlü, hoşgörülü, pozitif yapar, insanları şiddetten uzak tutar, spor yapan insan sağlıklı ve akıllı olur. Bu güzel sahalar sizler için yapılmıştır. Hayatınızdan sporu eksik etmeyin. İbadet çok güzeldir. Sporu da bir, ibadeti de bir mutlaka yaşamınızın bir parçası haline getirin kesinlikle sporu bırakmayın.  Sokakta boşta gezen arkadaşlarınız var ise, şunu belirtmek isterim ki sokaklarda beklenen tehlikeler var çocuklarımızı ve gençlerimizi bekleyen kötü niyetli tuzaklı olan kişiler var o arkadaşlarınıza söyleyin onlar da bu sahalara gelsinler. Spor aşkı engel tanımaz."  dedi.

Sonrasında 4 takıma ve centilmen takıma madalyaları takıldı ve kupaları verildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra` Da Camiiler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0