GÜNDEM

Bafra'da Soyguncu Parayı Alamayınca Kasiyeri Öldürdü

 
 36269
Bafra'da Soyguncu ParayıAlamayınca Kasiyeri Öldürdü - Samsun'un Bafra ilçesinde maskeli şahıs tarafından silahla vurulan market kasiyeri hayatını kaybetti.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde maskeli şahıs tarafından silahla vurulan market kasiyeri hayatını kaybetti.

Olay, saat 20.45 sıralarında Emirefendi Mahallesi, Hasan Çakın Çakın Caddesi, Şoförler Odası yanındaki marketin içinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yüzü maskeli silahlı bir kişi marketin içine girerek kasiyer Murat Demir'e (29) silah ile ateş edip olay yerinden uzaklaştı. Vücudunda 2 mermi isabet eden genç, ambulans ile Özel Medibafra Hastanesine kaldırıldı. Sırtından ve sol kasığından aldığı kurşunlarla ağır yaralanan kasiyer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Maskeli şahsın markete soygun amaçlı girdiği, parayı alamayınca kasiyeri silahla vurduğu öğrenildi. Polis olay yerinden kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

CADDE TARAFTAR GRUBUNUN ÜYESİ MURAT DEMİR ARKADAŞLARINI ÜZÜNTÜYE BOĞDU


Taraftar grubu lideri Uğur Şen'in (Çaça Reis) Facebook'taki mesajının altına yüzlerce başsağlığı mesajı geldi. Amasya ve Çarşamba taraftar grupları da başsağlığı dileyerek acıya ortak oldu. 

İŞTE UĞUR ŞEN'İN MESAJI:

Bafrada Silahlı Saldırı ...!

Cadde taraftar grubu üyelerimizden MURAT DEMİR Kardeşimizi HAin bir silahlı saldırı sonucu kaybetmiş bulunuyoruz.Bafra devlet hastanesi sevenlerinin gözyaşları ve feryatları ile yıkılıyor.3 kuruş paradan sebeb market soymaya kalkanlara dur dedıgı için haramda gözü olmadığı ve ekmek kapısına nankörlük yapmadığı için aramızdan ayrıldı.BAŞIMIZ SAGOLSUN BAFRA ...!

 CENAZE TÖRENİ ERTELENDİ

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Murat Demir'in cenaze töreni Bafra Cumhuriyet Savcılığının, Murat Demir'in cenazesini vermemesi üzerine 14 Kasım Cuma günü öğle namazına ertelendi.

BACIN

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Soyguncu Parayı Alamayınca Kasiyeri Öldürdü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0