GÜNDEM

Bafra Eğitim Bir-sen`den "Türkiye`de Başkanlık Sistemi Ve Anayasa" Konulu Toplantı

 
 79
Bafra Eğitim Bir-sen`den "Türkiye`de BaşkanlıkSistemi Ve Anayasa" Konulu Toplantı - AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Türkiye`de kesinlikle başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini söyledi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Türkiye`de kesinlikle başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini söyledi.

Bafra Eğitim Bir-Sen`in organize ettiği toplantıda, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Türkiye`de Başkanlık sistemi ve Anayasa konulu bir konuşma yaptı.

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen Kahvaltılı toplantıya, Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Eğitim-Bir-Sen Şube Müdürü Necdet Güneysu, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Eğitim-Bir-Sen ilçe Başkanı Hamdi Yıldız ve Eğitim-Bir Sen üyeleri Katıldı.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Ahmet Gündoğdu, "Siyasette, Sendika gibi, sivil toplum gibi siyasi partiler de bir araçtır. Amaç davamıza, milletimize dünya mazlumlarına ve ümmetimize hizmet edebilmektir. Bugün sıcak gündeme baktığımızda Türkiye`nin yeni bir anayasa ihtiyacını olduğunu görüyoruz.

Bu anayasa ihtiyacının içerisinde de, artık kilitlenmiş olan parlamenter sistemden, iki başlılığın, erken seçim davetiyesinin, koalisyon ortaklığının, siyaseti hizmet aracı olmaktan çıkaracak sistemsel arızalarını çok net bir şekilde gördüğümüz bu parlamenter yapının artık başkanlığa dönüşmesi lazım.

Bir otobüste iki ayrı direksiyon olduğunda iki ayrı şoför olduğunda hızlı yol alabilmek ve hedefe ulaşabilmek mümkün değilse, bugün parlamenter sistemin de bu tıkanıklığını görüyoruz." dedi.

Konuşma sonrası, Bafra Eğitim-Bir-Sen ilçe Başkanı Hamdi Yıldız tarafından, Eğitim-Bir-Sen Onursal Başkanı Ahmet Gündoğdu`nun karakalem ile yapılmış portresi kendisine hediye edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Eğitim Bir-sen`den "Türkiye`de Başkanlık Sistemi Ve Anayasa" Konulu Toplantı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0