GÜNDEM

Bafra Eğitim Sen`de Görev Değişimi

 
 553
Bafra Eğitim Sen`de Görev Değişimi - Eğitim-Sen Bafra Temsilciliği 10. olağan genel kurulunda Salim Hepsert Eğitim Sen ilçe temsilciliğine seçildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Eğitim-Sen Bafra Temsilciliği 10. olağan genel kurulunda Salim Hepsert Eğitim Sen ilçe temsilciliğine seçildi.

Katılımın yüksek olduğu seçimlere emekli üyeler ve diğer STK üyeleri de izleyici olarak katıldı.

Seçim Divan Kurulu oluşumu ile başladı. İhsan Yılmazşamlı, Hikmet Turan ve Cihat Ataseven oybirliği ile Divan üyesi olarak seçildi.

Bafra Eğitim-Sen temsilcisi Tacettin Koca yaptığı veda konuşmada mevcut yönetimdeki arkadaşlarına teşekkür ederek bir nöbet değişimine gidildiğini böyle önemli bir süreçte sendika olarak çok önemli roller üstlendiklerini belirtti ve desteklerini esirgemeyen tüm eğitim emekçilerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bafra Eğitim-Sen temsilciliği seçimine geçildi. Salim Hepsert, Gülay Çelik Demirci, Zülbiye Semiz, Mustafa Toros ve Adem Erol yeni yönetim kurulu olarak seçildi.

Yeni Yönetim Kurulunun yaptığı görev dağılımı ile Salim Hepsert Bafra Eğitim-Sen İlçe temsilciliğine, Gülay Çelik Demirci kadın sekreteri, Zülbiye Semiz eğitim sekreteri, Adem Erol örgütlenme sekreteri ve Mustafa Toros ise mali saymanlık görevine seçildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Eğitim Sen`de Görev Değişimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0