GÜNDEM

Bafra Emenli 3. Hasat Şenliği Yapıldı

 
 2190
Bafra Emenli 3. Hasat Şenliği Yapıldı - Samsun`un Bafra ilçesinde Emenli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(BEK-DER) tarafından "3 Hasat Şenliği"     yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde Emenli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(BEK-DER) tarafından "3 Hasat Şenliği"     yapıldı.

Bafra ilçe merkezine 10 kilometre mesafede bulunan Emenli Mahallesi`nde düzenlenen şenliğe AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay ve çok sayıda davetli katıldı.

Şenlik, Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu`nun seslendirdiği türkülerle başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü güreş takımının gösterisi ile Samsun EXTREME Bisiklet Şov izleyicilerden büyük alkış aldı. Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü`nün maket uçak gösterisinin ardından sanatçı Halil Haydar Telçi tarafından türküler seslendirildi. Dernek tarafından hazırlanan keşkek şenliğe gelen misafirlere ikram edildi. Şenlikte yapılan ağalık seçimini ise 6 bin lira ile Halil Eren kazandı.

Emenli Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Rıza Varol yaptığı konuşmada, "Derneğimiz 2013 yılında kuruldu. 2 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Hasat Şenliği adı altında etkinlik düzenliyoruz. Mahallemize 20 dönümlük bir şenlik alanı yaptık. 0-12 yaş 240 çocuğumuza ağaçlar diktirdik. Bundan sonra da şenliklerimizi düzenli olarak yapmak istiyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bize 17 adet projektör verdi. İlerleyen günlerde bu alanı ışıklandırarak çocukların burada gece de spor yapmasını sağlayacağız"    dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Emenli 3. Hasat Şenliği Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0