GÜNDEM

Bafra Emenli Köyü Üçüncü Hasat Şenliğine Hazırlanıyor

 
 1047
Bafra Emenli KöyüÜçüncü Hasat Şenliğine Hazırlanıyor - Bafra Emenli Köyü 2013 yılında kurudukları Bafra Emenli Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEK-DER) faaliyetleri bünyesinde, iki yıldır yaptıkları şenliğin 3.süne hazırlanıyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Emenli Köyü 2013 yılında kurudukları Bafra Emenli Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEK-DER) faaliyetleri bünyesinde, iki yıldır yaptıkları şenliğin 3.süne hazırlanıyor.

 BEK-DER başkanı Ali Rıza Varol, "Derneğimiz kültürel faaliyetlere önem veren bir dernek. Bu anlamda iki yıldır gerçekleştirdiğimiz şenliğin üçüncüsünü yapacağız, hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Şenliğimizi bölge ürünlerimizi ön plana çıkarıp farkındalık oluşturmak, birlik bütünlük çerçevesinde bir ortam oluşmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştireceğiz. Şenliğimizin içeriğinde çeşitli gösteriler, konserler, eğlence içerikli etkinlikler, görsel şölenler olacaktır. Şenliğimize Bafra Güreş İhtisas Kulübü Güreş Takımı, Sihirbaz Erkin, Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu, Bafra Hava Sporları gösteri grubu,  Samsun Extreme (Bisiklet gösteri grubu), çocuklara yönelik animatör ve palyaçolar davetlidir. Bize destek veren Kültür Bakanlığına, Samsun Büyükşehir Belediyesine Bafra esnafından destek veren, sponsor olan herkese sonsuz teşekkür ederiz.  Birçok firmanın standının da olacağı şenliğimizin panayır havasında olmasını ve katılımın fazla olmasını arzu ediyoruz. Bu anlamda herkesi 2 Ağustos Pazar günü saat 12.00-17.00 arasında Emenli Köyü`ndeki şenliğimize davet ediyoruz"    şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Emenli Köyü Üçüncü Hasat Şenliğine Hazırlanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0