GÜNDEM

Bafra Emniyet Müdürlüğü Şehit Polisler İçin Mevlit Okuttu

 
 39
Bafra Emniyet Müdürlüğü ŞehitPolisler İçin Mevlit Okuttu - Türk Polis Teşkilatı`nın kuruluşunun 171. yıldönümü sebebiyle Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Bafra Çarşı Camiinde şehit olan emniyet mensupları ve tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.
Bafra Haber

 |  - Türk Polis Teşkilatı`nın kuruluşunun 171. yıldönümü sebebiyle Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Bafra Çarşı Camiinde şehit olan emniyet mensupları ve tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bafra Çarşı  Camisi`nde akşam namazından sonra Bafra İlçe Müftülüğü Din görevlileri Abdullah Arslan, Kadem Arslan, Niyazi Kasa, Recep Yıldız, Necati Boyun, Ali Tek, İdris Çakır tarafından  Kur`an tilaveti ve Mevlid-i şerif okundu.

Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek "˜`Şehadet`` konusunda vaaz verdi. Edilen duanın peşinden yatsı namazı kılındı.

Programa; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Eski Genel Başkanı Hasan Yücesan,  Oda Başkanları, Daire Müdürleri, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Emniyet Müdürlüğü personeli ile aileleri ve vatandaşlar katıldı.       

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Emniyet Müdürlüğü Şehit Polisler İçin Mevlit Okuttu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0